Tgrt Haber

Raylara düşen kızı kurtarmak için kendisini trenin altına attı

14 Şubat 2022 12:02
Hindistan'da geçtiğimiz yıl da benzer bir olay meydana gelmiş, tren raylarına düşen çocuğu görevli kurtarmıştı.

Hindistan'ın Madhya Prades eyaletinin merkezi Bhopal şehrinde bulunan Barkhedi köyünde bir kişi, raylara düşen kızı kurtarmak için kendisini trenin altına attı.

Hindistan'da geçtiğimiz yıl da benzer bir olay meydana gelmiş, tren raylarına düşen çocuğu görevli kurtarmıştı.

Hindistan'da korku dolu anların kahramanı marangoz Muhammed Mehbood, 5 Şubat'ta çalıştığı iş yerine doğru giderken küçük bir kız çocuğunun hayatını kurtardı. 37 yaşındaki Mehbood, diğer yayalarla beraber bir yük treninin geçmesini beklerken, ailesiyle birlikte bekleyen bir kızın tren yaylarına düştüğünü gördü.

Hemzemin geçitte kızın raylara düştüğünü görenler dondu kaldı. Mehbood ise kahramanca raylara girdi ve ayağa kalkmaya çalışan kıza doğru koştu. Trenin hızla yaklaştığını gören Mehbood, raylardan çıkmaya vakitleri olmadığını fark edince kıza doğru atlayarak kendisini siper etti.

Raylara düşen kızı kurtarmak için kendisini trenin altına attı

Küçük kızın telaşla kalkmaya çalışmasını engellemek için kafasını yere bastrıran Mehbood, ayno şekilde raylara uzandı. Bu esnada yük treni üzerlerinden hızla geçip gitti. Kimliği açıklanmayan küçük kız ve Mehbood, korku dolu anları burunları kanamadan atlattılar.

Öte yandan Hindistan'da geçtiğimiz yıl benzer bir olay daha meydana gelmişti. Maharaşta eyaletinde 6 yaşındaki çocuk, görme engelli annesiyle beraber yürürken raylara düştü. O esnada görevli olarak çalışan makasçı, hızla çocuğa koştu ve tren gelmeden çocuğu raylardan kurtardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...