Tgrt Haber

Rusya Devlet Başkanı Putin'den Kral 3. Charles'a tebrik

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Eylül 2022 16:30 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 16:39
Rusya Devlet Başkanı Putin'den Kral 3. Charles'a tebrik
Putin,Kral Charles

İngiltere’nin Kraliçesi 2. Elizabeth'in hayata veda etmesinin ardından oğlu prens Charles tahtın yeni sahibi oldu. Tahta çıkan Kral Charles için birçok dünya lideri mesaj yayımlarken Rusya Devlet Başkanı Putin de tebrik etti. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümünün ardından kral ilan edilen 3. Charles'a tebrik mesajı gönderdi. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 96 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından tahtın varisi 3. Charles bugün resmen kral ilan edildi. Tahta çıkan Kral Charles için birçok dünya lideri mesaj yayımlarken Ukrayna'ya başlattığı saldırılar nedeniyle İngiltere ile tarihinin en kötü diplomatik ilişkilerini yaşayan Rusya'dan da tebrik mesajı gönderildi. 

EN İYİ DİLEKLERİNİ SUNDU 

Kremlin Basın Servisi'nden yapılan açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in İngiltere'nin yeni kralı 3. Charles'ı tebrik ettiği belirtildi. Putin, Charles'a gönderdiği mesajda, "Tahta çıkmanız nedeniyle içten tebriklerimi kabul edin. Majestelerine başarı ve iyi bir sağlık temenni ederim. En iyi dileklerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...