Tgrt Haber
30 Aralık 2013 09:08

Salah, 'Karar kağıt üzerinde kalmayacak'

Mısır Bakanlar Kurulu Sözcüsü Salah, İhvan'ın terör örgütü ilan edilmesi yönünde alınan kararın, kağıt üzerinde kalmayacağını, kararlılıkla sonuna kadar uygulanacağını söyledi.

Salah, 'Karar kağıt üzerinde kalmayacak'
misir, bakanlar kurulu sözcüsü, salah, ihvan, karar ağıt üzerinde kalmayacak,

Mısır Bakanlar Kurulu Sözcüsü Hani Salah, Mısır'da bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, "İhvan'ın terör örgütü ilan edilmesi kararı bakanlıklara, devlet organlarına ve büyükelçiliklere tebliğ edildi. Bu karar, kağıt üzerinde kalmayacak. Kararlılıkla sonuna kadar uygulanacak" ifadesini kullandı. Terör olaylarının devam etmesinin muhtemel olduğunu ifade eden Salah, yılbaşının huzur ve barış içerisinde geçirilmesi amacıyla tüm kamu kurum ve kuruluşları, ibadethaneler ve işlek bölgelerde geniş güvenlik önlemlerinin alındığını belirtti. Mısır Bakanlar Kurulu geçen çarşamba İhvan'ın, Mısır Ceza Kanunu'nun 86'ncı maddesi uyarınca "terör örgütü" ilan edildiğini ve üyeliği belirlenen herkese cezai müeyyide uygulanacağını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...