Tgrt Haber

Salma Hayek: Evimde ölmek istedim

21 May 2021 07:30
Salma Hayek: Evimde ölmek istedim
salma hayek,,koronavirüs,

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, koronavirüs tedavisin ardından yaşadığı zorlu süreci anlattı. Hastalığı zor atlattığını belirten Hayek, tüm ısrarlara rağmen hastanede değil evinde ölmek istediğini söyledi.

Lübnan asıllı Meksikalı oyuncu Salma Hayek, 7 hafta boyunca koronavirüs tedavisi gördü. Hastalığı evinde karantinada geçiren Hayek, hastalığı çok zor atlattığını söyledi.

Amerikan dergisi Variety’e koronavirüsle mücadelesini anlatan Hayek, virüs tespit edildiğinde durumunun çok ağır olduğunu ve neredeyse hastaneye kaldırılacağını söyledi.

“EVİMDE ÖLMEYİ TERCİH ETTİM”

Doktorunun tedavi sürecini hastanede geçirmesi için çok ısrar ettiğini belirten Hayek, hastaneye gitmeyi istemediğini doktoruna evinde ölmeyi tercih ettiğini söyledi.

KORONADAN SONRA ENERJİSİ KALMADI

Hastalığı 7 hafta boyunca evinde karantinada geçirdiğini ve çok zor atlattığını ifade eden Hayek, oksijen desteği aldığını belirtti. Hayek, ayrıca hastalığı yakalanmadan önce sahip olduğu enerjisinin şimdilerde kalmadığını söyledi.

Salma Hayek, geçtiğimiz kasım ayında birkaç kez koronavirüs testi yaptırdığı haberini Instagram sayfasında paylaşmıştı

Salma Hayek: Evimde ölmek istedim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...