Tgrt Haber
16 Nisan 2024 19:10 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 19:19

Son dakika! Brüksel Adalet Sarayı’nda bomba paniği!

Son dakika haberi... Belçika'nın başkenti Brüksel’de bulunan Adalet Sarayı, bomba ihbarı sonucu tahliye edildi. İhbarla birlikte kentte büyük panik yaşandı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! Brüksel Adalet Sarayı’nda bomba paniği!

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan tarihi Adalet Sarayı, bugün öğleden sonra saat 14.50 civarında bomba ihbarı üzerine tahliye edildi. İhbar, Avrupa Birliği (AB) ve NATO gibi uluslararası kuruluşların da merkezi olan şehirde gerginliğe neden oldu.

Yerel saatle 15.00'te polisin kalabalık bir ekiple geldiği Adalet Sarayı’nın ana binasında patlayıcı konusunda eğitimli köpeklerle bomba araması yapıldı.

PANİĞE NEDEN OLDU

Aramalarda herhangi bir patlayıcıya rastlanmamasının ardından Adalet Sarayı’nda görevli personel ve vatandaşlar yeniden binaya girişine izin verildi. Bomba ihbarını kimin yaptığı henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma açılıp açılmadığı bilinmiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...