Tgrt Haber
20 Haziran 2021 19:00

Süleyman Soylu: 14 Mafya liderini paketledik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Akademisi Malatya POMEM Mezuniyet Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Soylu, “Ülkemize çöreklenmeye çalışan 14 tane uluslararası mafya liderini Türk polisinin paketleyip sahiplerine iade etmesinden, kimlerin rahatsız olduğunu elbette ki biliyoruz" dedi.

Süleyman Soylu: 14 Mafya liderini paketledik
Süleyman Soylu,Mafya,Polis Akademisi,Malatya

Polis Akademisi Malatya  POMEM 26. Dönem Mezuniyet Töreni’nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ’yü tasfiye etmeye çalıştıklarını, FETÖ’yle mücadele ettiklerini ve 358 suç örgütünü çökerttiklerini anlattı.

“14 MAFYA LİDERİNİ PAKETLEDİK”

Süleyman Soylu, “Ülkemize çöreklenmeye çalışan 14 tane uluslararası mafya liderini Türk polisinin paketleyip sahiplerine iade etmesinden, kimlerin rahatsız olduğunu elbette ki biliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yurtdışına kaçan FETÖ’cülerin hala 15 Temmuz hayali kurduklarını belirten Soylu, “Türkiye’yi eski Türkiye’ye çevirmek için, karıştırmak için, insanları sokağa dökebilmek için, bu milletin kardeşliğini bir fitne ateşiyle yakabilmek için nasıl tezgahlar kurduklarını, hangi yalanları servis ettiklerini biliyoruz” dedi.

“MİLLETİMİZİN YÜZ AKI OLDUK”

Türkiye’ye fitne ateşi körüklemek için neler yapmak istediklerini, hangi grupları harekete geçirmek istediklerini ve milletin sağduyusunu nasıl tahrip etmek istediklerini bildiklerini belirten Soylu, “ Bize yurt dışından ithal düzensiz göç, terör, uyuşturucu gibi konularda dünya ortalamasının üstünde bir sorumluluğumuz var ve Allaha şükür, dünya ortalamasının üstünde bir başarıyla bu üç meselede de milletimizin yüz akı olduk” dedi.

“KANDİL’DEN İMDAT ÇAĞRISI YAPIYORLAR”

Süleyman Soylu, “Kimlerin neyin duasını yaptığını da çok iyi biliyoruz. Kim ne derse, ne düşünürse, hangi iftirayı ortaya koyarsa koysun. Biz bugün Türkiye’de PKK terör örgütünün militan sayısını 255’in altına getirdiğimizi biliyoruz. Mağaralardan çıkamadıklarını, telsizlerde ağladıklarını, Kandil’den ‘imdat’ çağrısı yaptıklarını biliyoruz” dedi.

Soylu, “Bugün bizim uyuşturucu mücadelemize fitne atmak isteyenlerin, geçen yıl 165 milyar liralık uyuşturucu yakalamamızdan ne kadar rahatsız olduklarını biliyoruz.  Türkiye’yi bir operasyon merkezi haline getirmek istediklerini elbette ki biliyoruz. Bunlardan ne kadar rahatsız olduklarını çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...