Tgrt Haber
26 Aralık 2022 08:27 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 08:43

Suriye’de Noel kutlamaları başladı! Binlerce Suriyeli sokaklara indi

İç savaşın devam ettiği Suriye’de Noel kutlamaları başkent Şam’da başladı. Kutlamalar kapsamında cadde ve sokaklarda yapay çam ağaçları ve ışıklandırmalar dikkat çekti. 

suriye,şam,noel,kutlama

Yeni yıla girmeye artık bir haftadan kısa bir süre kaldı. 2022 yılını geride bırakıp 2023 yılına girmenin heyecanını yaşayanlar Noel kutlamalarına başladı. Kutlamalara ev sahibi yapanlardan birisi de Suriye’ oldu. 2011 yılından bu yana çatışmaların ve iç savaşın devam ettiği Suriye’de yaşananlar Noel kutlamalarına gölge düşürmedi.

NOEL KUTLAMALARI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Suriye’nin başkenti Şam’da Noel kutlamalarına başladı. Kutlamalar kapsamında Suriyeli vatandaşlar caddeler ve sokaklara inerken sokaklarda yapay çam ağaçları ve ışıklandırmalar dikkat çekti. Binlerce kişinin katıldığı kutlamalarda oluşan renkli görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Suriye’de Noel kutlamaları başladı! Binlerce Suriyeli sokaklara indi

Suriye’de Noel kutlamaları başladı! Binlerce Suriyeli sokaklara indi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...