Tgrt Haber

Tekne eve çarptı: Yolcular dışarı fırladı çok sayıda kişi yaralandı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: CNN International
24 Temmuz 2023 16:13 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 16:19
Tekne eve çarptı: Yolcular dışarı fırladı çok sayıda kişi yaralandı
tekne,kaza,abd

ABD'nin Missouri eyaletindeki Ozarks Gölü'nde ilginç bir olay meydana geldi. Bir tekne göl kenarındaki eve çarptı.

ABD'nin Missouri eyaletindeki Ozarks Gölü'nde cumartesi gece saatlerinde 2014 Nor-Tech modelindeki bir tekne göl kenarındaki eve çarptı. Teknede eyalet dışından gelen 8 kişi de yaralandı, ev hasar aldı. Bölgedeki polis gücü Missouri Eyaleti Otoyol Devriyesi olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Tekne karaya vurup bir eve çarpınca ters döndü ve içindeki 8 yolcunun tamamı da fırladı.''

Tekneyi süren 46 yaşındaki kişinin alkollü olduğu ve bu nedenle gözaltına alındığı bildirildi. 

Tekne eve çarptı: Yolcular dışarı fırladı çok sayıda kişi yaralandı

HİÇBİR GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINMAMIŞTI

Yaralıların tamamının yetişkin olduğu ve Osage Beach bölgesindeki bir hastaneye kaldırıldıkları ve 6'sının ciddi, ikisininse hafif yaralandığı da duyuruldu. Polis hiçbirinin can yeleği ya da başka bir ekipmanla güvenlik önlemi almadığını belirtti.

Olayın bölgede yankı yaratması üzerine Missouri Eyaleti Otoyol Devriyesi bugün tekrar konuyla ilgili bir açıklama yayımladı:

''Tekne bir römorka konup götürüldü. Bu kaza çok dikkat çekti ve pek çok kişi hasarı görmek için mülke girmeye teşebbüs etti. Lütfen buranın özel bir mülk olduğunu hatırlayın. Sizden bu mülke izinsiz girmemenizi istiyoruz.''

Kaynak: CNN International
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...