Tgrt Haber

Texas'ta kamyonculardan Biden yönetimine protesto: Sınırlarımızı geri alın

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Şubat 2024 22:35 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 22:57
Texas'ta kamyonculardan Biden yönetimine protesto: Sınırlarımızı geri alın
ABD,

ABD'nin Texas eyaleti, sınır güvenliği konusundaki anlaşmazlık nedeniyle bir kez daha gerginlik yaşıyor. Yüzlerce kamyoncu, yasa dışı göçmenler konusunda Başkan Joe Biden'ı protesto etmek ve Texas Valisi Greg Abbott'a destek vermek için bir araya geldi.

Texas'ta buluşan kamyoncular Biden yönetimini protesto etti. Protestocular, Eagle Pass kentinde "Sınırlarımızı Geri Alın" sloganıyla konvoy oluşturdu ve ABD'ye yasa dışı göçmen girişlerini kınadı.

YÜZLERCE KAMYONCU AYAKLANDI

ABD'de sınır güvenliği anlaşmazlığının sürdüğü Texas'ta buluşan yüzlerce kamyoncu, yasa dışı göçmenler konusunda Başkan Joe Biden'ı protesto ederken, Texas Valisi Greg Abbott'a destek verdi. ABD'de federal yönetimle Vali Abbott arasında sınır güvenliği tartışmasının devam ettiği Texas'ın Eagle Pass kentinde yüzlerce kamyoncu bir araya geldi.

Texas'ta kamyonculardan Biden yönetimine protesto: Sınırlarımızı geri alın - 1. Resim

"SINIRLARIMIZI GERİ ALIN"

"Sınırlarımızı Geri Alın" adıyla kamuoyuna duyurulan konvoya katılan ağırlıklı Cumhuriyetçi protestocular, tır ve kamyonlarıyla sınır bölgesinde konvoy oluşturdu ve ABD'ye yasa dışı göçmen girişlerini protesto etti.

ABD Başkanı Biden'ın bu konudaki politikasını eleştiren katılımcılar, sınıra dikenli teller çeken Texas Valisi Abbott'a desteklerini dile getirdi. Missouri eyaletinden geldiğini belirten bir gösterici, yaptığı açıklamada, Biden'ın sınırları herkese açık hale getirdiğini ve ABD'nin bütünlüğünün artık bozulduğunu savundu. "Biden'ın oluşturduğu şey bir kaos, bu kaos politikasıyla kültürümüz darmadağın oluyor." ifadesini kullanan gösterici, Abbott'a, buna dur demeye çalıştığı için destek verdiklerini anlattı.

Texas'ta kamyonculardan Biden yönetimine protesto: Sınırlarımızı geri alın - 2. Resim

Bir diğer gösterici de Vali Abbott'ın sadece ABD Anayasası'nı uygulamaya çalıştığını, sınır güvenliğini sağlayamayan Başkan Biden'ın ise yasaları uygulamaktan aciz olduğunu savundu.

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...