Tgrt Haber

Teyzesinin cenazesine katılamayınca koyunlarla böyle veda etti

26 Ağustos 2021 11:32
Teyzesinin cenazesine katılamayınca koyunlarla böyle veda etti
avustralya,cenaze,covid-19

Avustralya'da bir çiftçi, Covid-19 önlemleri nedeniyle teyzesinin cenazesine katılamayınca ilginç bir veda yöntemi seçti.

Tüm dünya Covid-19'la mücadele ederken hastalığın daha da yayılmaması için birçok ülkede çeşitli önlemler devam ediyor. Zaman zaman koronavirüsle mücadele ilginç olayların meydana gelmesine de neden oluyor. Avustralya'da çiftçi olan Ben Jackson da karantinada olduğu için teyzesinin cenaze törenine katılamadı. Jackson, iki senedir kanserle mücadele eden teyzesini kaybedince koyunlarıyla bir video çekti, görüntüde koyunlar kalp şeklinde hizaya giriyorlar.

''BU ZAMANLARDA BİRİNİ KAYBETMEK OLDUKÇA ZOR''

Jackson, yaptığı video üzerine ise şunları söyledi:

“Maalesef başaramadı. Böyle kederli anlarda gerçekten çaresiz hissediyorsunuz, ne yapacağınızı ve ne söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Özellikle salgın döneminde kimse o sınırın kapanması ve yakınlarının yanında olamamak için hazırlanamaz, bu zamanlarda birini kaybetmek oldukça zor. Tabii ki Avustralya'da ve dünyada bu zor durumu yaşayan çok sayıda kişi var.''

Teyzesinin cenazesine katılamayınca koyunlarla böyle veda etti

Jackson, çiftliği ziyaret etmeyi ve koyunlar hakkında konuşmayı her zaman sevmesi nedeniyle teyzesine koyunlarıyla veda etmesinin uygun olacağını düşündüğünü söyledi. ''Biraz çaresiz hissettim, sevgili teyzem Deb'e olan sevgimi nasıl gösterebileceğimi düşündüm. Sonra teyzem için ‘biraz koyun sanatı’ yapabileceğimi düşündüm. Kesinlikle seveceği ve değer vereceği bir şey" diyen Jackson, kalp şeklini oluşturma fikrinin hamile koyunlarını beslerken aklına geldiğini belirtti. Jackson, görüntüyü çekebilmek için 4 denemede bulunduğunu dile getirdi.

Öte yandan Jackson’ın sosyal medya hesaplarında paylaştığı görüntü kısa sürede büyük ilgi görerek çok sayıda etkileşim aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...