Tgrt Haber
22 Kasım 2021 23:44

Trafik kazası korkunç cinayeti ortaya çıkardı! Rastgele birini öldürerek insan eti yedi

Rusya’da yaşanan trafik kazası sonrası aracının içinden ceset çıkan şahıs, 1 yıl önce işlediği korkunç cinayeti soğukkanlı bir şekilde anlatırken insan eti yediğini itiraf etti.

Trafik kazası korkunç cinayeti ortaya çıkardı! Rastgele birini öldürerek insan eti yedi
rusya,cinayet

Rusya’da yaşanan trafik kazası sonrası ortaya çıkan olay ülkeyi ayağa kaldırdı. Bariyerlere çarpan araca arkadan başka bir aracın çarpması sonrası bagajdaki ceset ortaya çıktı. Başı kesik olarak bulunan cesedin fark edilmesinin ardından araçta bulunan 3 kişi ormanlık alana kaçtı. Polis ekipleri kısa sürede 3 şahsı gözaltına alırken zanlıların 23 yaşında olduğu belirlendi. Şüpheliler cinayeti itiraf ederken cesedi ormanlık alana götürmeyi planladıklarını söyledi. Cesedin 50’li yaşlarda Ermenistan uyruklu bir erkeğe ait olduğu belirtildi.

1 YIL ÖNCE İŞLEDİĞİ CİNAYETİ DE İTİRAF ETTİ

Soruşturma kapsamında gözaltında olan zanlılardan Egor Komarov başka bir cinayeti daha itiraf etti. Geçtiğimiz yıl eylül ayında bir kişiyi öldürdüğünü de itiraf eden Komarov, ailesinin evinde iken bir anda cinayet işleme fikrinin oluştuğunu ve bulduğu bir makas ile ormanlık alana gittiğini söyledi. Telefonu evde bıraktığını ve kıyafetlerini değiştirdiğini söyleyen Komarov, gördüğü birisini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Cesedi gizlemek için menfeze götürdüğünü ve cesetten kopardığı dili pişirdiğini ancak tadını beğenmediğini soğukkanlı şekilde itiraf eden Komarov, cinayet sonrası pişman olmadığını sözlerine ekledi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...