Tgrt Haber
08 Ağustos 2021 14:31

Bir hafta önce tren çarpan kardeşlerini anarken hayatlarından oldular

Amerika'da bir hafta önce trenin çarpması sonucu ölen kardeşlerini anan iki genç hayatlarını kaybetti.

Bir hafta önce tren çarpan kardeşlerini anarken hayatlarından oldular
amerika,,tren,

Amerika'nın Kuzey Carolina eyaletindeki Charlotte bölgesinde trajik bir olay yaşandı. 3 Ağustos günü Pablo Tiquiram Us ve Jose Tiquiram Us kardeşler, trenin çarpması sonucu hayatlarını kaybettiler. Blue Line tren hattında yürüdükleri esnada tren çarpan 29 yaşındaki Pablo'yla 20 yaşındaki Jose, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

 

Kardeşlerin ölümünün ardından ortaya çıkan acı dolu hikaye ise yürekleri dağladı. Hayatını kaybeden iki kardeşin, aynı tren hattında bir hafta önce yani 26 Temmuz günü 27 yaşındaki kardeşleri Baltazar Us'u anmak için raylarda bulunduğu belirtildi.

People'ın haberine göre olaya ilişkin açıklama yapan polis, "Çok trajik bir olay. Ailelerini düşünüyoruz ve onlar için dua ediyoruz" dedi.

Yetkililer, kaza esnasında raylı sistemdeki tüm güvenlik araçlarının doğru bir şekilde çalıştığını söyledi. Polisin açıklamasına göre tren, iki kardeşe çarptıktan sonra durdu.

Olayın ardından kardeşlerin alkollü olduğu ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...