Tgrt Haber
02 Haziran 2021 22:10

Trump kendi açtığı blogunu kapattı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesaplarının kapatılmasının ardından açtığı kişisel blogunu 1 aydan kısa bir süre içinde kapattı.

Trump kendi açtığı blogunu kapattı
Trump,Eski ABD Başkanı Donald Trump,sosyal medya,

ABD’deki 6 Ocak kongre baskının ardından Facebook, Twitter ve İnsragram başta olmak üzere birçok sosyal medya hesapları Trump’ın sosyal medyasını kapattı. ABD eski Başkanı Donald Trump sosyal medya devlerinin hesaplarını kapatmasının ardından kendi sosyal medya hesabı kuracağını duyurdu.   Bu çerçevede kendisine kişisel blog açan Trump 1 ay geçmeden kısa süre içinde kapattı.

SOSYAL MEDYA PLATFORMU KURMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Trump'ın danışmanlarından Jason Miler, basına yaptığı açıklamada Trump'ın 4 Mayıs'ta açtığı şahsi blogunun kapatıldığını belirtti. Miller, Trump'ın ekibinin daha büyük bir sosyal medya platformu kurma teklifinde bulunduğunu ve bu konuda çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...