Tgrt Haber
12 Aralık 2021 22:18

Trump, Kim Jong-un'a "Roket Adam" kasetini vermiş

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, görevi sırasında Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a Elton John'un "Roket Adam" şarkısını içeren bir kaset ve onu çalması için bir "makine" verdiğini açıkladı.

Trump, Kim Jong-un'a "Roket Adam" kasetini vermiş
Trump,,Kim Jong-un,roket adam,,kaset,

ABD’nin eski başkanı Donald Trump, Florida'da başlayan "Tarih Turu" adlı etkinliğinin ilk gecesinde açıklamalarda bulundu. Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a Elton John'un "Roket Adam" aslı şarkısını içeren bir kaset ve onu çalması için bir "makine" verdiğini açıkladı.

“SENİ BÖYLE HAYAL EDEBİLİRİM” DEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Trump, "Makinenin Güney Kore'de yapılmadığından emin oldum" diye şaka yaparak, Kim’e "Sana bir iyilik yaptım çünkü her yere roket göndermeyi seviyorsun" dediğini ifade etti. Trump, Kim’in daha önce Elton John'un Roket Adam şarkısını hiç duymadığını söylediğini belirterek, "Bu şarkıyı ve bu takma adı senin için seçtim. Çünkü seni bir at üzerinde, Japonya üzerinden uçan bir roketin üzerinde oturuyormuş gibi görebiliyordum, seni böyle hayal edebiliyordum" dediğini aktardı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...