Tgrt Haber

Trump'tan Elon Musk'a destek: Twitter artık akıllı ellerde

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ekim 2022 20:04 - Güncelleme : 28 Ekim 2022 20:14
Trump'tan Elon Musk'a destek: Twitter artık akıllı ellerde
trump,elon musk

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından "Twitter artık akıllı ellerde" açıklamasını yaptı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk'ın Twitter’ı 44 milyar dolara satın almasının ardından kendi kurduğu sosyal medya platformu "Truth Social" üzerinden yeni bir paylaşım yaptı.

"ARTIK AKILLI ELLERDE"

Trump, Twitter'ın bir an önce sahte hesaplardan kurtulması gerektiğini söyleyerek, "Twitter'ın şimdi artık daha akıllı ellerde olmasından ve ülkemizden gerçekten nefret eden radikal sol akıl hastaları ve manyaklar tarafından yönetilmemesinden dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

CEO’LUK KOLTUĞUNDA BİR YILI TAMAMLAMADAN KOVULDU

Musk'ın 44 milyar dolarlık satın alma süreci tamamlanır tamamlanmaz görevden aldığı isimler arasında CEO Parag Agrawal, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde ile genel danışman Sean Edgett bulunuyor. İşini kaybeden eski CEO Parag Agrawal'a verilecek paranın miktarı dudak uçuklattı.

Bloomberg'in haberine göre, sadece 11 aydır Twitter'da CEO olarak görev yapan Agrawal, şirketten en az 42 milyon dolar tazminat alacak. Araştırma şirketi Equilar'ın tahminlerine göre, aylık maaşı 1 milyon dolar olan Agrawal Twitter'ın hisse değerine göre belirlenen tüm haklarını alarak şirketten ayrılacak.

Uzun süredir sosyal medya platformunda çalışan Agrawal, Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey'nin görevden ayrılmasının ardından geçen yıl kasımda koltuğa oturmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...