Tgrt Haber

Türkiye'ye gelen uçakta bomba alarmı: Silahlı birlikler konuşlandırıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ağustos 2023 16:48 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 17:15
Türkiye,Uçak,Bomba,İngiltere

İngiltere’den Türkiye’ye gelmek üzere kalkışa geçen uçakta bomba alarmı verildi. Bir kişinin elinde patlayıcı olduğunu söylemesi üzerine bölgeye silahlı birlikler konuşlandırıldı.

İngiltere’den Türkiye’ye hareket etmek üzere kalkışa geçen uçakta, bir yolcunun 'Üzerimde bomba var' demesi üzerine büyük bir panik yaşandı. 21 Ağustos’ta yaşanan olayda, yolcunun bu sözleri üzerine polis ekipleri hemen harekete geçti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; havaalanı personeli ve uçak mürettebatıyla yapılan ortak operasyonda uçağın bulunduğu bölgeye silahlı birlikler konuşlandırıldı.

Bomba arama köpeğiyle yapılan aramada uçakta herhangi bir bomba izine rastlanmadı. Arama sonrası yapılan değerlendirmede, uçağın tahliyesinin gerek olmadığına karar verildi.

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

Uçağı birbirine katan yolcunun indirilmesinin ardından uçağın yeniden Türkiye’ye gitmek üzere havalandığı aktarıldı. Leicestershire polisi, 49 yaşındaki şahsın patlayıcı madde bulundurma şüphesiyle gözaltına alındığını fakat kefaletle serbest bırakıldığını açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...