Tgrt Haber

Uçakta korkunç ölüm: Adamdan litrelerce kan fışkırdı yolcular dehşete düştü

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
04 Mart 2024 09:57 - Güncelleme : 04 Mart 2024 10:17
Uçakta korkunç ölüm: Adamdan litrelerce kan fışkırdı yolcular dehşete düştü
uçak

Tayland'dan Almanya'ya giden uçakta korkunç bir ölüm yaşandı. 63 yaşındaki adamın vücudundan litrelerce kan fışkırdı ve uçakta hayatını kaybetti. 

Tayland'dan memleketine giden 63 yaşındaki Alman adam, uçakta yaşanan korkunç olayda trajik bir şekilde hayatını kaybetti. İsmi açıklanmayan Alman, görgü tanıklarının anlattıklarına göre, eşiyle beraber uçağa bindiğinde soğuk soğuk terliyordu ve nefes almakta zorluk çekiyordu. Uçak personeli, adama papatya çayı içirerek durumunu sakinleştirmek istedi fakat tam o anlarda korkunç bir olay yaşandı. Adamın ağzından burnundan kan akmaya başladı. 

''TAM BİR DEHŞETTİ''

O anlara tanık olan Martin Missfelder, travma geçiren yolcuların şok içinde çığlıklar attığını söyledi:

"Tam bir dehşetti, herkes çığlık atıyordu.''

Uçakta korkunç ölüm: Adamdan litrelerce kan fışkırdı yolcular dehşete düştü - 1. Resim

UÇAK GERİ DÖNDÜ

Uçak personeli, olayın ardından yaklaşık 30 dakika boyunca yaralı yolcuya kalp masajı yapmaya çalıştı ancak adam hayata tutunamadı. Uçak, yolcularla beraber Tayland'a geri dönmek zorunda kaldı. 

The Mirror'ın haberine göre Lufthansa sözcüsü, yaşanan trajediye ilişkin şunları söyledi:

'Personeller ve doktor, acil ve kapsamlı ilk yardım önlemleri almalarına rağmen yolcu uçuş sırasında hayatını kaybetti. Ayrıca bu uçuşun yolcularına verdiğimiz rahatsızlıktan da üzüntü duyuyoruz.''

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...