Tgrt Haber

Ünlü yönetmenin evini soyan hırsızlar bir eşyayı iade ettiler

18 Şubat 2024 17:01 - Güncelleme : 18 Şubat 2024 17:13
Ünlü yönetmenin evini soyan hırsızlar bir eşyayı iade ettiler
soygun,hindistan,hırsızlık

Hindistan'ın ünlü yönetmenlerinden Manikandan'ın evini soyan hırsızlar bir eşyayı, evin bahçesine attıkları bir poşetle iade edip bir de not yazdılar. 

Kollywood diye bilinen Tamil sinemasının önde gelen figürlerinden biri olan, 42 yaşındaki ünlü yönetmen Manikandan'ın evi 8 Şubat'ta soyuldu. Eve ön kapıdan giren hırsızlar, yaklaşık 37 bin liralık Hindistan rupisi, 40 gramlık altın zincir ve ağırlığı bir kiloyu bulan gümüş süs eşyası çaldı. 

Birkaç gün sonra soydukları evin olduğu bölgeye geri dönen hırsızlar, bahçeye küçük bir plastik torba atıp yeniden kayıplara karıştılar. Torbayı bulan ünlü yönetmen açtığında oldukça şaşırdı. Torbadan, 2021 yılında prestijli bir ulusal film festivalinden kazandığı madalyayı bulan yönetmene bir de not yazılmıştı. 

Tamilce yazılan nottaysa şu ifadeler vardı: 

''Bayım bizi bağışlayın. Sıkı çalışmanızın meyvesi, yalnızca size aittir.''

Ünlü yönetmenin evini soyan hırsızlar bir eşyayı iade ettiler - 1. Resim

PARMAK İZİNDEN BİR SONUÇ ÇIKMADI

Olayı araştıran polislerden Stahish Kumar, madalyadan alınan parmak izleriyle, ellerindeki veri bankasında bulunanlarla eşleşmediğini açıkladı.  Polis Kumar, kasabada sıklıkla hırsızlık vakası görüldüğünü ve genelde güvenlik kameralarıyla olayları çözdüklerini belirtirken ellerinde bu olaya dair hiçbir ipucu olmadığını da sözlerine ekledi. 

Kaynak: NYT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...