Tgrt Haber

Uyuşturucu baronlarının korkunç cinayeti! Ağırlık bağlayıp denize attılar

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: La Republica
05 Eylül 2023 14:57 - Güncelleme : 05 Eylül 2023 16:39
venezuela,uyuşturucu

Venezuela'da uyuşturucu tacirleri arasındaki savaş gözler önüne serildi. Uyuşturucu çalmaya çalışan bir baronun sonu ölüm oldu. Çete üyeleri, vücuduna ağırlık bağlayarak denize attılar, o anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Venezuela'da uyuşturucu kartelinin yaklaşık 200 kilogramlık sevkiyatına müdahale ederek çalmaya çalışan uyuşturucu baronu Reinaldo Fuentes, çetenin diğer üyeleri tarafından korkunç şekilde öldürüldü.

Uyuşturucuyu çalmaya çalıştıktan sonra misillemeye uğrayan 68 yaşındaki uyuşturucu baronu Reinaldo Fuentes, önce yakalandı. İntikam almak isteyen çete üyeleri yaklaşık 8 milyon dolar değerindeki uyuşturucuyu çalmak isteyen Fuentes'i soyup ellerini bağlayarak bir tekneye taşıdı. 68 yaşındaki uyuşturucu baronuna ağırlık bağlayan çete daha sonra soğukkanlılıkla adamı Martinique yakınlarında denize fırlattı.

Uyuşturucu baronlarının korkunç cinayeti! Ağırlık bağlayıp denize attılar

Bünyesinde olduğu Clan del Cartel'de orta düzeyde görev üstlenen Fuentes'i kimlerin kaçırdığı ve denize attığı açıklanmadı.

Uyuşturucu çetesi liderlerinin uyuşturucunun ve paranın kaybolmasından sonra Fuentes'i sorguladığı fakat alınan cevaptan tatmin olmadıkları da belirtildi.

Kaynak: La Republica
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...