Tgrt Haber
10 Nisan 2023 10:09 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 10:19

'Uzaylı gibi bir şey' diyerek basına haber verdi! Gerçek ortaya çıktı

İngiltere'de Littlehampton sahilinde yürüyüş yapan 72 yaşındaki Marilyn Inglis, ne olduğunu anlayamadığı varlığı fotoğrafladı. 'Uzaylı gibi bir şey' olduğunu düşünen kadına cevap yetkililerden geldi.

'Uzaylı gibi bir şey' diyerek basına haber verdi! Gerçek ortaya çıktı
uzaylı,ingiltere,sahil,balık

Son zamanlarda deniz üzerine yapılan araştırmalar çoğaldı. İnsanlık, su altı dünyası yeni keşiflerle buluşurken İngiltere'de ilginç bir olay yaşandı ve çözüme kavuştu. 72 yaşındaki Marilyn Inglis, Littlehampton sahilinde yürüyüş yaparken gözü deniz ve kumun birleştiği o yere takıldı. Kumun üzerinde bir canlının olduğunu fark eden Marilyn ne olduğunu ise bir türlü anlayamadı. 

Inglis, dikenli kuyrukları olan ve şeffaf bir kafası olan varlığı görünce hemen fotoğrafını çekerek yetkililere ve basın mensuplarına gönderdi. İngiliz medyasına konuşan Marilyn Inglis, şunları söyledi:

''Bu tür şeyleri çok sık görmezsiniz. Burada durup inceledik ve uzaylı gibi bir şeydi.''

'Uzaylı gibi bir şey' diyerek basına haber verdi! Gerçek ortaya çıktı

YETKİLİLER CEVABI VERDİ

Yetkililerin bu canlının ne olduğuna dair bir bilgisi olmadığını söyleyen Inglis, “Fakat Doğa Yaşamı Koruma Derneği’nden araştırmacılar bana bu canlının bir ışık yüzgeçli balık türü olduğunun tahmin edildiğini dile getirdi” açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...