Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 17:15

Yatak odasındaki kötü kokunun sebebi TikTok'ta viral oldu

16. yüzyıldan kalma bir evde oturan TikTok kullanıcısı, yatak odasından gelen kötü kokuyu çektiği video ile sosyal medyada yaydı. TikTok videosu, viral haline geldi.

Yatak odasındaki kötü kokunun sebebi TikTok'ta viral oldu
ev,,tiktok,

Bir TikTok kullanıcısı, yatak odasından gelen kokunun kaynağını ararken fenomen haline geldi. 16 yüzyıldan kalma bir evde oturan çift, evlerini yenilerken eski halıları söker sökmez etraafa kötü bir koku yayıldı. Zeminin altında oldukça beklenmedik bir şeyle karşılaşan ikili, bu keşfi, sosyal medya platformu TikTok'taki takipçileriyle de paylaşmak istedi.

Yatak odasındaki kötü kokunun sebebi TikTok'ta viral oldu

Genç kadın, neredeyse bir ceset gibi koktuğunu söylediği halıları sökerken videoya aldı. Halılar söküldükçe ise koku daha da keskin bir hal aldı ve zamanla ortaya bir kapak çıktı. 'Gizli bir kuyu'yu ortaya çıkardıklarını iddia eden ikili, kapağı açarken çok nemli olduğunu söyledi, içine baktıklarında ise gördüklerinden hiç etkilenmediler.

Yatak odasındaki kötü kokunun sebebi TikTok'ta viral oldu

The Mirror'ın haberine göre ikili, yatak odalarının altına saklanmış bir tuvalet çukuru olduğunu fark ettiler. Sosyal medyada bir milyondan fazla izlenen ve binlerce beğeni alan TikTok videosuna birçok da yorum geldi. Sosyal medya kullanıcıları, çukurdan çıkanları tiye alarak yorumlar yaptı. 

Beğenilen yorumlardan biri ise şu şekildeydi:

 "Üzerine bir cam koyun, içine birkaç LED ışık koyun ve bir özellik olarak kullanın."

Bir diğer yorum ise şuydu:

''Bunu izlerken nefesini tutan sadece ben değilim di mi!"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...