Tgrt Haber
26 Ağustos 2021 15:43

İngiltere'yi ayağa kaldıran olay: Yiyeceklere bilinmeyen madde enjekte etti

İngiltere'nin başkenti Londra'daki marketlerde bulunan yiyeceklere bilinmeyen bir madde enjekte eden kişi, tutuklandı.

İngiltere'yi ayağa kaldıran olay: Yiyeceklere bilinmeyen madde enjekte etti
ingiltere,,market,,madde,

Londra'nın batısında yer alan Fulham Palace Yolu'ndaki üç markette yaşanan olay ülkeyi alarma geçirdi. Kimliği belirsiz bir kişi, yoldaki vatandaşlara küfürler savurdu ardından ise bazı marketlere girerek işlenmiş et ve mikrodalgaya uygun ürünlere iğne ile bilinmeyen bir madde enjekte etti. Durumu fark edenler hemen polise haber verdi. Olaya müdahale eden polisten bugün kenti birbirine katan olaya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

YİYECEKLER ÇÖPE ATILDI

Londra polis yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, kentin batısında yer alan üç süpermarkette işlenmiş et ve mikrodalgaya uygun ürünlere iğne ile bilinmeyen bir madde enjekte eden şahsın tutuklandığı kaydedildi.

Polis, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda kaç ürünün ve bu ürünlerin neyle kontamine olduğu henüz bilinmiyor. Bölgedeki diğer işletmelerin olaya karışıp karışmadığını belirlemek için soruşturmalar devam ediyor.''

Polis, şahsın kamuya zarar verme niyetiyle ürünleri kontamine ettiği şüphesiyle sorgulandığını da kaydetti. Yaşanan olayın ardından dün akşam bölgedeki süpermarketlerden yiyecek satın alan vatandaşlara aldıkları yiyecekleri çöpe atmaları tavsiye edilmiş ve Little Waitrose, Sainsbury's Local ve Tesco Express mağazaları kapatılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...