Tgrt Haber

Yolcu otobüsü, kargo kamyonuyla kafa kafaya çarpıştı: 8 ölü, 40 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Kasım 2023 07:42 - Güncelleme : 12 Kasım 2023 07:54
Yolcu otobüsü, kargo kamyonuyla kafa kafaya çarpıştı: 8 ölü, 40 yaralı
,kaza

Bolivya'da yolcu otobüsünün bir kargo kamyonuyla kafa kafaya çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti. Kazada bazılarının durumu ağır 40 kişi de yaralandı.

Güney Amerika ülkesi Bolivya korkunç bir kazala salsıldı. Bir yolcu  otobüsünün, kargo kamyonuyla çarpıştığı kazada sonucu en az 8 kişi hayatını kaybetti.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre kaza, ülkenin Puerto Suarez kasabasından Santa Cruz kentini birbiren bağlayan yolda meydana geldi. Santa Cruz yönüne giden  otobüs, karşı yoldan gelen kargo kamyonuyla kafa kafaya çarpıştı.

SEBEBİ ŞERİT İHLALİ

İhbar üzierine olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi bölgeye gönderildi. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybederken, bazılarının durumunun ağır olduğu bildirilen yaklaşık  40 kişi de yaralandı. Yetkililerden yapılan açıklamada, kazanın şerit ihlalinden kaynaklandığı bilgisi verildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...