Tgrt Haber
22 Ekim 2021 14:39

Cinayete kurban giden Youtuber Gabby Petito'nun nişanlısı da ölü bulundu

Geçtiğimiz ay ABD'de nişanlısıyla yaptığı seyahatin ardından ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Gabby Petito'nun cinayet şüphelisi nişanlısı Brian Laundrie'nin bir parkta kemikleri ve kafatası bulundu.

Cinayete kurban giden Youtuber Gabby Petito'nun nişanlısı da ölü bulundu
youtuber,,cinayet,,abd,,gabby petito,

Nişanlısıyla beraber çıktığı karavan seyahatinin ardından ölü olarak bulunan Youtuber Gabby Petito'nun ardından Florida'daki bir parkta cinayet şüphelisi nişanlısının kemikleri ve kafatası bulundu. Gabby Petito'nun ölümünün ardından polislere bilgi vermeyi reddeden ve ardından kayıplara karışan Brian Laundrie, yaklaşık bir aydır kayıptı. Laundrie'nin cesedi, diş kayıtları kullanılarak teşhis edildi. 

 

FBI tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"21 Ekim 2021'de diş kayıtlarının karşılaştırılması, Myakkahatchee Creed Çevre Parkı'nda bulunan insan kalıntılarının Brian Laundrie'ye ait olduğunu doğruladı.''

Cinayete kurban giden Youtuber Gabby Petito'nun nişanlısı da ölü bulundu

Laundrie'nin ebeveynlerini temsil eden bir avukat ise , "Chris ve Roberta Laundrie, dün rezervde bulunan kalıntıların gerçekten Brian'a ait olduğu konusunda bilgilendirildi. Şu anda başka bir yorumumuz yok ve ailenin mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz” açıklamasını yaptı.

FBI ajanları, Laundire'nin kalıntılarının parkın yakın zamana kadar su altında kalan bir bölümünde keşfedildiğini açıkladı. Arama esnasında Laundrie'ye ait bir sırt çantası, defter ve başka eşyaların da bulunduğu belirtildi.

YILANLAR VE TİMSAHLARLA DOLU PARK

NBC News'e göre, Lee County Polis Şerifi Carmine Marceno, yetkilileri parkta "tehlikeli koşullar" altında çalıştıkları için övdü. Göğüs derinliğindeki suyu çıngıraklı yılanlar ve timsahlarla dolu olarak tanımladı. Kapalı parkın dışında toplanan gazetecilere verdiği demeçte, "Bir ev ya da aramak gibi değil. Bu alanlar çok büyük ve sularla kaplı" dedi.

Cinayete kurban giden Youtuber Gabby Petito'nun nişanlısı da ölü bulundu

NE OLMUŞTU?

22 yaşındaki Youtuber Gabby Petito ve nişanlısı Brian Laundrie, karavanla seyahat ederlerken Gabby'nin ailesiyle iletişimi kesildi. Aile, polise kayıp başvurusunda bulundu. Nişanlısı Brian Laundrie ise ne aileye ne de polise bilgi verdi. Ardından ise ortalıktan kayboldu. Ailesi, polise geçen hafta Laundrie’nin Florida'daki Carlton Reserve'de yürüyüşe çıktığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi.

FBI dün Laundrie'nin Florida'da ailesiyle birlikte yaşadığı evi aradı. İstihbarat ajansı, ''Florida, North Port'taki Laundrie konutunda Gabrielle 'Gabby' Petito soruşturmasıyla ilgili mahkeme onaylı bir arama emri çıkardığını" belirtti. Ardından aramanın tamamlandığını sosyal medyadan duyurdu, daha fazla ayrıntı yayınlanmadı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...