Tgrt Haber
22 Ocak 2024 20:24 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 20:37

Türkiye'ye övgü dolu sözler: Güçleri göz ardı edilemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde savunma sanayii adımları Yunanlıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Yunan Skai TV, Türkiye’nin savunma sanayiinde yaptığı yerli ve milli atılımlarla ilgili övgü dolu sözlerle bahsederken, "Türkiye'nin gücü göz ardı edilemez." değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Furkan Günler / Kaynak: TRT Haber
Türkiye'ye övgü dolu sözler: Güçleri göz ardı edilemez
Yunanistan,Türkiye,

Türkiye'nin savunma sanayii alanında attığı adımlar Yunanlıları etkilemeye devam ediyor. Yunan medyasındaki övgü dolu sözlerin yanı sıra Türkiye'nin gücünün gözardı edilemeyeciği de vurgulandı.

"TÜRKİYE BÜYÜK PROJELER PLANLIYOR"

Yunanistan'ın Skai televizyon kanalındaki sabah programında Türk savunma sanayiinin yerli ve milli ürünlerine övgüler yağdı; "Türkler savunma alanında atılım yapıyor, büyük projeler planlıyor." denildi.

Yunan medyasında savunma alanında atılımlar yapan Türkiye'nin büyük projeler planladığı vurgulandı, hepsinin yerli üretim olduğunun altı çizildi.

"BELKİ F-35 ALAMIYORLAR AMA YÜZLERCE SİHA VE KAAN'A SAHİPLER"

Skai Televizyonu yorumcusu Manolis Kostidis, Türkiye'nin donanmanın yanı sıra hava kuvvetleri için de projeler hazırladığını hatırlattı, "Belki F-35 almıyorlar ama yüzlerce SİHA ve KAAN'a sahip olduklarını unutmayalım." dedi.

Türkiye'ye övgü dolu sözler: Güçleri göz ardı edilemez

TÜRKİYE'NİN GÜCÜ GÖZ ARDI EDİLEMEZ VURGUSU

Programda Türkiye'nin insansız hava aracı ile denizaltı ürettiği de anlatıldı, bütün bunlar üst üste konduğunda Türkiye'nin gücünün gözardı edilemeyeceği vurgulandı.

Programda Türkiye'nin atılımları arasında ilk Türk astronotun uzaya gittiği de hatırlatıldı.

Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...