Tgrt Haber
22 Kasım 2021 18:07

Yunanistan’ın flaş Türkiye itirafı: Türklere yetişemiyoruz bizi batıracaklar

Türkiye’nin savunma sanayii başarısı Yunan basınını adeta çıldırttı. Türkiye’yi yakalamak için ABD ve Fransa’dan uçak siparişi veren Atina yönetimini Yunan basını manşetlerine taşıdı. Yunanistan’da çıkan haberlerde Türkiye’yi ulaşamayacağını ve silahlanma yarışının ülkelerini batıracağını yazdı.

Yunanistan’ın flaş Türkiye itirafı: Türklere yetişemiyoruz bizi batıracaklar
Yunanistan,türkiye,,silahlanma,,yarış,

Yunanistan’ın Türkiye’deki savunnma sanayii alanındaki attığı adımlar yakından takip ediliyor. Yerli ve milli teknoloji hamleleri Yunan basının manşetlerini süslerken, Atina’nın Türkiye’yi yakalama adına attığı adımlar sert sözlerle eleştirildi. 

“BUNDAN SONRA NE YAPACAĞIZ”

Yunan New 24/7’de yer alan haberde Yunanistan’ın Türkiye ile silah rekabetinin iflasa yol açtığı başlıklı haber yayımladı. George Karelya imzası taşıyan haberde Atina hükümetine Türkiye ile silah rekabetine karşı, “Uçak ve fırkateyn aldık, Türkiye uçak gemisi yapıyor. Bundan sonra ne yapacağız? Nükleer silah mı sipariş edeceğiz?” ifadelerini kullandı.

Yunanistan’ın flaş Türkiye itirafı: Türklere yetişemiyoruz bizi batıracaklar

“TÜRKİYE’Yİ UYURKEN YAKALADIĞIMIZI DÜŞÜNDÜK”

Türkiye’yi yakalamak için uçak ve savaş gemisi sipariş eden Yunanistan’ın buna rağmen Ankara'nın güç alanına ulaşılamayacağına değinildi. Yazıda ayrıca şu ifadelere yer verildi:
Fransa ile uçak ve fırkateyn alımı için dev bir anlaşma imzalandığında bunu sevinç ve şenlik içinde karşıladık. Türkiye'yi uyurken yakaladığımızı düşündük. Türkiye'nin buna karşılık vereceğini söyleyenler kulak ardı edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...