Tgrt Haber
07 May 2022 14:18 - Güncelleme : 07 May 2022 15:03

Zelenskiy'nin polar ceketi müzayedeye çıktı! Rekor fiyata alıcı buldu

İngiltere’nin başkenti Londra’da Ukrayna’yı desteklemek amacıyla düzenlenen müzayedede Zelenskiy’nin çok konuşulan polar ceketi satılığa çıkarıldı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın bizzat yönettiği müzayedede ceket rekor bir fiyata satıldı.

Zelenskiy'nin polar ceketi müzayedeye çıktı! Rekor fiyata alıcı buldu

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişiminin 2. ayında sivillere yönelik saldırılar devam ediyor. Saldırıların ilk gününden itibaren dünya genelinden Ukrayna’ya yardım kampanyaları düzenlenirken Zelenskiy ve Ukraynalılara destek mesajları çığ gibi büyüdü.

İngiltere’nin başkenti Londra’da Ukrayna’yı desteklemek amacıyla düzenlenen bir hayır müzayedesinde, Vladimir Zelenskiy’nin çatışma bölgelerinde ve açıklamalarda bulunduğu sırada hep üstünde olan haki rengi polar çok konuşulmuştu.

Zelenskiy'nin polar ceketi müzayedeye çıktı! Rekor fiyata alıcı buldu

90 BİN STERLİNE SATILDI

Zelenskiy’nin o polar ceketi Londra’da Boris Johnson’ın bizzat yönettiği müzayedede 90 bin sterline satıldı. ohnsın giysinin 50 bin sterlinlik başlangıç ​​fiyatından çok daha yüksek bir fiyata gitmesi gerektiğini dile getirdi.

Tate Modern'de Rusya saldırıları altında olan Ukrayna'ya insani yardım için bağış etkinliğinde neredeyse iki katına satıldı.

YEŞİL TİŞÖRTÜN SIRRI NE?

Öte yandan The New York Times'tan Vanessa Friedman, geçtiğimiz ay kaleme aldığı yazısında Zelenskiy’nin giydiği yeşil tişört hakkında ilgi çeken detayları paylaşmıştı. Friedman, yeşil tişört tercihinin altında yatan sebebin siyasi mesajlar vermek ve insanların fikirlerini etkileme amacında olduğu iddia etmişti. HABERİN DETAYI İÇİN TIKLATIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...