Tgrt Haber

Zorla diyabet ilacı içirilen kadın bitkisel hayata girdi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Dailymail
15 Şubat 2024 16:06 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 16:15
Zorla diyabet ilacı içirilen kadın bitkisel hayata girdi
ingiltere

İngiltere'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın, eşi ve eşinin ailesi tarafından zorla diyabet ilacı kullandırıldı ardından ise bitkisel hayata girdi.

İngiltere'de 39 yaşında, çevresindekiler tarafından 'zeki, hayat dolu ve mutlu' olarak tanımlanan bir kadın eşinin ve eşinin ailesinin kurbanı oldu. Ambreen Fatima Sheikh isimli kadın, evlilik sonucu Pakistan'dan ayrıldı ve İngiltere'de yaşamaya başladı. Eşi ve eşinin aile tarafından evliliği süresince zorla diyabet ilacı kullandırılan kadın beyin felci geçirdi ve kalıcı olarak bitkisel hayata girdi. 

Zorla diyabet ilacı içirilen kadın bitkisel hayata girdi - 1. Resim

EŞİNE VE AİLESİ HAPİS CEZASI

Hastanede yapılan muayenesinde, kadının vücudunda istismar ve şiddet bulgularına da rastlandı. Mahkemede, Sheikh'in tıbben bir daha asla iyileşemeyeceği, acı ve ağrıya duyarlı olmadığı, çevresine dair bir farkındalığı olmadığı doktor raporuyla belgelendi. Kocası Asgar Sheikh ve ailesi yedi yıl dokuz ay hapis cezasına çarptırıldı.

Zorla diyabet ilacı içirilen kadın bitkisel hayata girdi - 2. Resim

Hakim, kadının bilincini kaybetmesi ile ailenin ambulans çağırması arasında üç günlük bir boşluk olduğu ve bunun da kadındaki beyin hasarlarını daha da kötüleştirebileceği sonucuna vardı. 

Duruşmada, kadının ailesi savunmasız bir yetişkinin fiziksel zarar görmesine izin vermekten suçlu bulundu.

Kaynak: Dailymail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...