Tgrt Haber
 - ''Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu devirdi''
25 Mayıs 2023 - 13:36

Alman basını son ankete dikkat çekti: Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu devirdi

Türkiye seçimde ikinci tura giderken dünya da nefesini tuttu. Seçime sayılı günler kala Alman n-tv televizyonu son anket sonuçlarına dikkat çekti.
Dünya - Dünya
25 Mayıs 2023 - 12:21

İran: Avrupa’ya doğalgaz ihraç edersek, Transit ülke Türkiye olacak!

Doğal Gaz Şirketi (NIGC) Genel Müdürü Mecid Çegeni, Avrupa'ya doğalgaz ihraç edilmesi durumunda ulaşım güzergahı Türkiye olduğunu açıkladı.
Dünya - Dünya
25 Mayıs 2023 - 11:30

Hapishanede duvarı deldi ama kaçmadı! Sebebi yetkilileri şoke etti 

ABD'li bir mahkum günlerce uğraştıktan sonra kaldığı hücrenin duvarını deldi ancak kaçmadı. Sebebi gardiyanları bile şoke etti. 
Dünya - Dünya
25 Mayıs 2023 - 11:24

Dedelerinin eşyalarını karıştırırken patlama yaşandı! Çantadan çıkan hayatlarını kararttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletinde, büyükbabalarının eşyalarını karıştıran aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Olayın çantada bulunan eski bir el bombasından kaynaklandığı ortaya çıktı.
 - İngilizlerin derdi Afrika!
25 Mayıs 2023 - 11:24

İngilizlerin seçim ilgisinin altından Afrika çıktı! Ya Erdoğan kazanırsa...

Türkiye'nin, yüzyıllardır İngiliz sömürüsü altında olan Afrika topraklarında etkinliğini artırması Ada basınının seçim analizlerine yansıdı. BBC, Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta kazanmasının, bu etkinliği artıracağı kaygısını haberleştirdi.
Dünya - Dünya
25 Mayıs 2023 - 10:54

Klozetten gelen su sesini fark etti... Evin dışına kadar kovaladı

Yine Amerika Birleşik Devletleri yine Florida... Timsah saldırılarının arttığı eyalette egzotik hayvanlar da artık klozetlerden çıkmaya başladı. 
 - İngilizlerin derdi Afrika!
25 Mayıs 2023 - 10:53

İngilizlerin seçim ilgisinin altından Afrika çıktı! Ya Erdoğan kazanırsa...

BBC, Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta kazanmasının kıtadaki Türk etkinliğini artıracağını yazdı
 - ''Hedeflerimizden vazgeçmeyeceğiz''
25 Mayıs 2023 - 10:37

Rusya Ukrayna kararından dönmeyecek: Silah sevkiyatı, hedeflerimizden vazgeçirmeyecek

Rusya, Ukrayna'nın işgal girişimini sürdürmede kararlı olduğunu bir kez daha dile getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Ukrayna'ya silah sevkiyatlarının, Rusya'yı "özel askeri operasyon" hedeflerinden vazgeçirmeyeceğini söyledi.
DÜNYA - DÜNYA
25 Mayıs 2023 - 10:09

Yunanistan’daki seçime ‘TAYFUN’ damga vurdu! Komşu paniğe kapıldı…

Yunanistan’daki yoğun geçen seçim gündemine “Tayfun” arası verildi. Yunan basını Rize Artvin Havalimanı’nda yapılan test atışı sonrası manşetlerine tekrar taşıdı.
Dünya - Dünya
25 Mayıs 2023 - 10:02

Rusya'nın casus balinası için yeni uyarılar sıralandı! Hvaldimir'lar Petersburg'da yetişiyor

Rusya'nın casus balinası nedeniyle Norveç tetikte. 2019'da ülkede görülen ve üzerinde kamera düzeneği olduğu anlaşılan, Rusya'nın casusluk için kullandığı 'Hvaldimir' isimli balina için yeni uyarılar sıralandı. 
DÜNYA - DÜNYA
25 Mayıs 2023 - 10:00

Rusya'nın casus balinası için yeni uyarılar sıralandı! Hvaldimir'lar Petersburg'da yetişiyor

Rusya'nın casus balinası nedeniyle Norveç tetikte. 2019'da ülkede görülen ve üzerinde kamera düzeneği olduğu anlaşılan, Rusya'nın casusluk için kullandığı 'Hvaldimir' isimli balina için yeni uyarılar sıralandı. 
 - Ukrayna vurdu, Rusya püskürttü!
25 Mayıs 2023 - 09:50

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta ilk! Belgorod baskını sonrası tansiyon yükseldi...

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta ilk kez böyle bir sahne yaşandı. Ukraynalıların Amerikan zırhlı araçları kullandıkları dev konvoy Belgorod kentine saldırdı. Rusya’dan yapılan açıklamada söz konusu grubun yenilgiye uğratıldığı bildirildi. 
Dünya - Dünya
25 Mayıs 2023 - 09:24

Polisin hatası 35 öğrenciye baygınlık geçirtti! Bölgede panik anları yaşandı

Nijerya'nın Osun eyaletinde tatbikat yapan polislerin hatası nedeniyle 35 lise öğrencisi hastanelik oldu. Bilinç kaybı yaşayan öğrencilerin ardından eğitime ara verildi.
 - Kritik sistemler nakavt!
25 Mayıs 2023 - 09:01

Kritik sistemler nakavt! Siber savaşlar durmuyor: Çin ABD'yi vurdu

Çin ve ABD arasındaki siber savaşlar durulmak bilmiyor. Çin tarafından işletildiği iddia edilen casusluk grubu, Guam Adası bölgesi de dahil olmak üzere ABD'deki birçok yerde kritik sistemleri hackledi. Microsoft, farklı telekomünikasyon sistemlerinde görünen gizemli bir bilgisayar kodu buldu.
 - Süveyş Kanalı yine tıkandı
25 Mayıs 2023 - 08:49

Süveyş Kanalı'nda yine gemi kaldı! Evergreen akıllara geldi

Hong Kong bandıralı bir gemi, Mısır'ın hayati önem taşıyan Süveyş Kanalı'nda karaya oturdu. Kanalda trafik dururken akıllara 2021 yılında kanalı 7 gün tıkayan Evergreen şirketine ait Ever Given isimli gemi geldi. Ancak gemi yoğun çalışmaların ardından yüzdürüldü.
Dünya - Dünya
25 Mayıs 2023 - 08:37

Kolombiya’da 6.6 büyüklüğünde deprem! Birçok ülkede hissedildi

Son dakika haberi: Güney Amerika ülkelerinden biri olan Kolombiya’da 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu sarsıntı birçok komşu ülkede hissedilirken şuana kadar haerhangi bir can veya mal kaybının yaşanmadığı kaydedildi.
 - Biden kararını değiştirdi mi?
25 Mayıs 2023 - 07:06

ABD Başkanı Biden, Türkiye kararını değiştirdi mi? Beyaz Saray’dan dikkat çeken F-16 açıklaması…

Son dakika haberi: Türkiye ile ABD arasında yılan hikayesine dönen F-16 krizi ile ilgili Beyaz Saray’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada ABD Başkanı Joe Biden’ın bu konudaki pozisyonunun değişmediği ifade edilirken “Herhangi bir teminattan haberdar değiliz” denildi.
 - PKK yandaşları Brüksel'de hortladı!
25 Mayıs 2023 - 05:53

Brüksel’de terör örgütü PKK yandaşları gurbetçi gence saldırdı!

Son dakika haberi: Belçika’da 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci tur oy verme işleminin tamamlanmasının ardından oy kullanılan binadan ayrılan bir genç, terör örgütü PKK yanlıları tarafından sokakta saldırıya uğrayarak yaralandı.
 - TürkAkım ve Mavi Akım hedefte
24 Mayıs 2023 - 17:29

TürkAkımı ve Mavi Akımı koruyan Rus savaş gemisine saldırı

Son dakika haberi: Rusya, TürkAkımı ve Mavi Akımı koruyan Rus savaş gemisine saldırı düzenlendiğini açıkladı. Saldırıyı Ukrayna'ya ait insansız deniz araçlarının düzenlediği bildirildi.
Dünya - Dünya
24 Mayıs 2023 - 17:04

Akılalmaz olay! Polislerin şok tabancasıyla vurduğu 95 yaşındaki kadın öldü 

Avustralya polisi, elinde bıçak olan demasn hastası 95 yaşındaki kadını şok tabancasıyla yaraladı. Yaşlı kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. 
Başa Dön