Tgrt Haber
Dünya - Dünya
05 Haziran 2023 - 08:39

İki haftada 27 çocuk kayboldu, polis alarma geçti

Mayıs ayının ilk iki haftasında ABD'nin Cleveland şehrinde  30 çocuğun kaybolması halkta infiale neden oldu. Polis "olağanüstü durum" alarmı verdi.
Dünya - Dünya
05 Haziran 2023 - 06:26

ABD’den yeni görevi için Hakan Fidan’a tebrik mesajı!

Son dakika haberi: 67.Hükümet’in Dışişleri Bakanı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan Hakan Fidan’a ABD’den tebrik mesajı geldi.
 - Washington’da büyük patlama
04 Haziran 2023 - 22:44

Son dakika! ABD'nin başkenti Washington’da büyük patlama: Yetkililerden açıklama geldi

Son dakika haberi: ABD'nin başkenti Washington’da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Beyaz Saray başta olmak üzere kentin birçok noktasından duyulduğu aktarıldı.
 - Dünyada pembe bitti
04 Haziran 2023 - 19:14

Barbie'nin pembesi dünya çapında kıtlığa yol açtı

Gelecek ay vizyona girecek olan 'Barbie' filminin setinde kullanılan pembe boyaların çokluğu, dünya çapında boya kıtlığına neden oldu.
Dünya - Dünya
04 Haziran 2023 - 18:10

Nijerya'da katliam gibi kaza: 18 kişi öldü

Nijerya'nın Kano eyaletinde iki yolcu otobüsünün karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Katliam gibi kazada 18 kişi hayatını kaybetti.
DÜNYA - DÜNYA
04 Haziran 2023 - 17:26

Tribünden korkuluk demirlerine düşen taraftar öldü! Korkunç anlar kamerada

Arjantin'de River Plate ile Defensa y Justicia maçında tribünden korkuluk demirlerinin üstüne düşen bir taraftar hayatını kaybetti. Korkunç olay anbean kameraya kaydedildi.
Dünya - Dünya
04 Haziran 2023 - 17:19

İsveç'te polis koruması eşliğinde skandal görüntüler! Saatlerce PKK yürüyüşü yaptılar

İsveç’te terör örgütü PKK/YPG tarafından yeniden İsveç’in NATO üyeliğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan gösteriler düzenlendi.
Dünya - Dünya
04 Haziran 2023 - 16:30

Polonya'da yüksek fiyatları protesto edenler sokağa indi

Polonya'nın eski Başbakanı ve muhalefet partisi lideri Sivil Platformun (PO) Donald Tusk'ın çağrısı cevapsız kalmadı. Halk, yüksek fiyatlara tepki göstermek için sokağa indi. 
Dünya - Dünya
04 Haziran 2023 - 16:29

Rusya'dan gazetecilere engel! 'Dost olmayan ülkeler' detayı

Rusya, 'St Petersburg Uluslararası Ekonomik Forumu'na, Rusya’ya dost olmayan ülkelerden gazetecilerin girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.
 - Üçlü zirve 12 Haziran'da
04 Haziran 2023 - 16:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg bir arada

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i kabul etti. Görüşmede, İsveç'in NATO üyeliği masaya yatırıldı. Yeni bakanlar Hakan Fidan, Yaşar Güler de toplantıdaki yerini aldı. Stoltenberg, görüşmenin ardından 12 Haziran'da Türkiye, İsveç ve NATO'nun bir araya geleceğini belirtti.
Dünya - Dünya
04 Haziran 2023 - 15:29

Fransa Cumhurbaşkanı Macron kararından dönmedi! Emeklilik yasası resmi gazetede

Fransa'da emeklilik yaşını 2 yıl uzatan ve nisanda yasalaşan tartışmalı reform konusunda Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron geri adım atmadı. Reformun uygulanmasına ilişkin kararnameler, Resmi Gazete'de yayımlanmaya başladı.
Dünya - Dünya
04 Haziran 2023 - 15:12

Shangri-La Diyaloğu Zirvesi sırasında gizli istihbarat toplantısı! Reuters ortaya çıkardı

Singapur'da düzenlenen Shangri-La Diyaloğu Zirvesi sırasında 20'ye yakın ülkenin istihbarat yetkililerinin gizli bir toplantı düzenlediği iddia edildi. İngiliz haber ajansı Reuters, servis ettiği haberi 5 farklı kaynağa dayandırdı.
DÜNYA - DÜNYA
04 Haziran 2023 - 14:27

Erdoğan'dan 'tatlı' dert yanma

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine katılan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in Erdoğan ailesine hediyesi çok konuşuldu. Başbakan Şerif, hediyenin yarısının Emine Erdoğan yarısının ise Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu söyledi. Erdoğan, hediyeyi duyunca 'tatlı' bir dert yanmasında bulundu.
 - ''Emine Hanım yedirmiyor''
04 Haziran 2023 - 14:02

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in hediyesi çok konuşuldu! Erdoğan'dan 'tatlı' dert yanma

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine katılan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in Erdoğan ailesine hediyesi çok konuşuldu. Başbakan Şerif, hediyenin yarısının Emine Erdoğan'ın yarısının ise Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğunu söyledi. Erdoğan, hediyenin mango olduğunu duyunca ise 'eşine ‘tatlı’ diyeti üzerinden espri yaptı.
 - ''Büyük saygı görüyordu''
04 Haziran 2023 - 11:23

Mehmet Şimşek'e dünya basınından övgüler! Erdoğan'ın yeni kabinesi dünya basınında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine, dünyada geniş yankı uyandırdı. Dış basın yeni kabinenin kilit ismi olarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i gösterdi. Uluslararası basında Şimşek'e övgüler dizildi.
Dünya - Dünya
04 Haziran 2023 - 10:56

Hindistan'daki tren kazasının sebebi belli oldu! Acı bilanço artıyor

Hindistan'ın Orissa eyaletindeki korkunç tren kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 294'e ulaştı. Acı bilançonun arttığı kazanın sebebi ilk belirlemelere göre, 'sinyal' olarak kayda geçti.
Dünya - Dünya
04 Haziran 2023 - 10:43

Belçika Başbakanı Alexander De Croo bisikletten düştü hastanelik oldu

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, hastaneye kaldırıldı. Bisiklet sürdüğü esnada düşen başbakan, kafasından darbe aldı, bilinç kaybı yaşadı.
Dünya - Dünya
04 Haziran 2023 - 10:33

Rusya sivilleri hedef almaktan vazgeçmiyor! Dnipro'ya saldırı: Bir kız çocuğu öldü, 20 kişi yaralandı

Rusya, Ukrayna'nın Dnipro şehrine bombalar yağdırdı. Hava saldırısında 2 yaşında bir kız çocuğu öldü, 20 kişi ise yaralandı.
 - Nerede bu terör yasası?
04 Haziran 2023 - 10:10

İsveç yine akıllanmadı! NATO üyeliğini zora sokacak olan gösteriye izin verdi!

NATO üyesi olmak için adeta Türkiye’nin kapısında yatan ve terörle mücadele konusunda bazı kanunları devreye sokan İsveç’ten yeni bir skandal karar geldi. PKK sempatizanlarının organize ettiği gösterilerde Erdoğan ve NATO karşıtlığı eylem için onlarca kişinin bir araya gelmesi bekleniyor.
 - ''Çeyrek asırlık liderlik''
04 Haziran 2023 - 09:38

Erdoğan'ın yemin töreni dünya basınında geniş yankı buldu: Türkiye’nin en uzun süreli lideri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs zaferinin ardından TBMM Genel Kurulu'ndaki yemin töreni uluslararası basında da dikkat çekti. Dünya basını, gelişmeleri son dakika olarak verdi. 
Başa Dön