Tgrt Haber
16 Mart 2015 08:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

AK Parti'de Erbakan sürprizi

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti sürpriz adaylarla seçmenin karşısına çıkacak. AK Parti'nin Necmettin Erbakan'ın oğlu Fathi Erbakan ile kızı Elif Erbakan Altınöz'ü milletvekili adayı göstermek için teklif götüreceği iddia edildi.

AK Parti'de Erbakan sürprizi
AK Parti, Erbakan, Konya,Aydın,Ankara,İstanbul,Ak Parti,Zonguldak,Yeni Şafak,Milli Görüş,Elif Erbakan,Fatih Erbakan,Saadet Partisi,Necmettin Erbakan

Yeni Şafak'ın haberine göre AK Parti’nin bir “vefa hareketi” olduğunu söyleyen Davutoğlu Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ve kızı Elif Erbakan Altınöz’ü milletvekili adayı göstermek için teklif götürecek.
İddiaya göre AK Parti MYK kararı ile Saadet Partisi'yle yollarını ayıran Fatih Erbakan’a 7 Haziran seçimlerinde kendisini aday göstermek istediklerini iletecek. Erbakan’ın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun memleketi ve Milli Görüş lideri Erbakan’ın seçim bölgesi olan Konya’dan aday gösterileceği belirtildi. AK Parti'nin bir diğer aday olarak Erbakan ailesinden Elif Erbakan Altınöz’e de teklif götüreceği konuşulan konular arasında. Altınöz’ün kabul etmesi halinde İstanbul veya Ankara’dan aday gösterileceği öne sürüldü. Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın’ın da Zonguldak'tan aday gösterileceği konuşuluyor.
VEFA BORCU OLARAK GÖRÜLÜYOR
Bu isimler için MYK’nın bir karar alması gerekiyor. Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde milletvekilliği konusunda şu açıklamayı yapmıştı: “Erbakan hocamızın ismine olan teveccüh ve ilgiden dolayı milletimizin teveccühü, ilgisi, talebi var. Vefa borcunu ödemek istediklerini ve bendenizin Meclis’e o ilden gönderilmesiyle böyle bir vefa borcunu ödeyeceklerini her zaman ifade ediyorlar. Böyle bir şey düşünürsek destek olacaklarını söyleyip teveccüh gösteriyorlar.”(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...