Tgrt Haber
24 Mart 2014 17:30 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Arınç, 'Sıkılı yumrukla el sıkışılmaz'

Arınç, 'Patnos ve diğer ilçelere başka partiden seçilen belediye başkanlarımız ayrımcılık yapmışlar, el uzatmamışlar, sıkılı yumrukla el sıkışılmaz' dedi.

Arınç, 'Sıkılı yumrukla el sıkışılmaz'
Başbakan Yardımcısı, Bülent Arınç,

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisince Patnos ilçesi Menderes Caddesi'nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, bu kadar heyecan, bu kadar coşku ve bu kadar kalabalığın önemli olduğunu belirterek, gösterilen sevgiden, ilgiden, kardeşlikten dolayı ve Patnos'un gösterdiği güzel ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Erciş'e kadar geldiğini, Muradiye'de, Çaldıran'da, Van'da çalışmalarının olduğunu ifade eden Arınç, dün Balıkesir ve Kütahya'da mitingler yaptığını belirtti.
Daha önce, Malatya'ya, Elazığ'a gittiğini vurgulayan Arınç, "Manisa, İzmir mitinglerinde bulundum. Bursa'da bulundum. Aydın'a gittim, Kahramanmaraş'a gitti. Diyarbakır'a gittim, Yenişehir'e gittim, Bismil'e gittim. Çok gittim. Hemen her günümü Anadolumuzun güzel şehirlerinde, kasabalarında geçiriyorum. Kısmet olursa buradan Hamur yoluyla Ağrı'ya geçeceğim. Orada toplantımız olacak. Akşam döneceğim, yarın Karadeniz'e gideceğim. Oradan döneceğim Hatay'a gideceğim. Oradan döneceğim ver elini seçim sandığı, Rabbime dua edeceğim. Allah bereketini versin inşallah" diye konuştu. Buraya gelirken, başbakan ile görüştüğünü ve Patnos'a gönül dolusu sevgilerini gönderdiğini belirten Arınç, şunları kaydetti: "Emin olun ki Patnos'u sayın başbakanımız da çok seviyor. Sizin yüzyıllardır tarihteki kahramanlıklarınızı, ilme, maneviyata, ahlaka, imana, inanca verdiğiniz değeri ben de biliyorum, sayın başkanımız da biliyor. O yüzden onun selamlarını iletiyorum, burada gördüğüm bu coşkuyu, bu muhteşem kalabalığı kendisine ileteceğim inşallah. Her mitingimiz çok kalabalık. Dün İstanbul'da 2 milyon insan toplandı. Hamdolsun Ankara'da 600 bine yakın insanımız toplandı. Şehirlerde 100 binleri buluyor mitinglerimiz. Patnos mitingi İstanbul'dan farklı değil. Çok büyük bir heyecanla, sevgiyle toplandınız."
Patnos'ta her zaman başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Arıç, 2007'de ve 2011 seçimlerinde kentin AK Parti'ye yüzde 50'den fazla oy verdiğini söyledi. "Her zaman referandumlarda en yüksek oyu vermişsiniz" diyen Arınç, "Yani AK Parti kurulduğundan beri hep destek oldunuz, hep milletvekilimiz oldu" ifadelerini kullandı.
Mitinge katılanların, sürekli "Patnos seninle gurur duyuyor" diyerek, slogan atması, alkışlarla konuşmasının kesilmesi üzerine Arınç, "Sağolun. Bak zamanım fazla değil. Arada bir susun ki iki laf konuşayım. Ondan sonra hep beraber coşalım, taşalım inşallah. Size özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...