Tgrt Haber

Barış Falay domuz gribi mi oldu, Ünlü oyuncu Barış Falay son sağlık durumu

17 Şubat 2016 14:04 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54
Barış Falay domuz gribi mi oldu, Ünlü oyuncu Barış Falay son sağlık durumu
Barış Falay son sağlık durumu, Barış Falay hastalığı, Barış Falay domuz gribi, Barış Falay grip, Barış Falay sağlık durumu, Barış Falay hasta mı,

Barış Falay'dan hayranlarına kötü haber geldi. Barış Falay domuz gribi mi oldu, çekimlere bu nedenle mi katılmıyordu. Barış Falay son sağlık durumu ve Barış Falay hastalığı merak ediliyor. İşte ünlü sanatçı Barış Falay'ın son durumu...

Barış Falay'dan hayranlarına kötü haber geldi. Barış Falay domuz gribi mi oldu, çekimlere bu nedenle mi katılmıyordu. Barış Falay son sağlık durumu ve Barış Falay hastalığı merak ediliyor. İşte ünlü sanatçı Barış Falay'ın son durumu... Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla yayılan domuz gribinden nasibini alan isimler arasına ünlü oyuncu Barış Falay'da katıldı. Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Tekin, Güneş Emir, Burak Tozkoparan gibi isimlerin yer aldığı Paramparça dizisinde Harun karakterine hayat veren Barış Falay, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmış ve yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Gayrettepe'deki özel bir hastanede tedavi altına alınan Barış Falay'a domuz gribi teşhisi konulduğu öğrenildi. Barış Falay'a sevenleri geçmiş olsun dileklerini ilettiler, biz de ünlü sanatçıya geçmiş olsun diyoruz.

Br süredir çekimlere katılamamasının nedeni ortaya çıktı. Paramparça ekibinde yer alan Barış Falay gibi birçok ünlü isime de son dönemde domuz gribi teşhisi konmuştu. Manken Ebru Şallı'nın oğlu Beren, oyuncu Gamze Topuz'un bir yaşında kızı Eliz ve Bülent Ersoy, domuz gribi tehlikesi atlatan isimler arasındaydı.

BARIŞ FALAY KİMDİR?

Barış Falay (d. 9 Nisan 1972, Edremit, Balıkesir), Türk oyuncu.

Barış Falay Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünü bitirmiştir.Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu’ nda 2 yıl çalıştıktan sonra, 1997 yılında kuruluş sınavıyla beraber İzmit Şehir Tiyatrosu sanatçısı oldu. “Hamlet” ile başlayan bu serüven, “Üç Kuruşluk Opera”, “Misafir”, “Kamyon”, “Roberto Zucco”, “Kırmızı Yorgunları”, “Azizname”, “Barış”, “Bahar Noktası”, “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz”, “Karar Kimin” ve daha birçok oyunda oynayarak sürdü. “Deniz Kızı Masalı”, ve “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı oyunları yönetti. Tiyatronun bünyesindeki Tiyatro Okulunda eğitmenlik yaptı. 2015 Aralık ayında Kocaeli şehir tiyatrolarındaki görevinden ayrıldı. Oyuncu Esra Ronabar'la evlidir.

Tatlı Hayat, Yarım Elma, Dadı gibi sitkomlarda ufak rollerde canlandırdığı başarılı karakterler ile dizi kariyerine atılan Barış Falay ilk yükselişini Aliye adlı dizide canlandırdığı Mücahit (Müco) karakteri ile yapmıştır. 2009'dan 2011'e kadar süren Ezel dizisinde Kerpeten-Ali Kırgız rolünü canlandırmıştır. Bu rol ile birçok kişinin beğenisini kazanan Barış Falay Magazinciler Derneği tarafından En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Oyuncu Eylül 2011'de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde Cemşid rolünü oynamıştır. 2013'den 2015'e kadar süren Medcezir dizinde Selim Serez rolünü canlandırmıştır. Şu an ise Endemol Yapım imzalı Paramparça dizisinde Harun'u canlandırmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...