Tgrt Haber
11 Temmuz 2015 13:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Başbakan talimat verdi! Artık bedava olacak...

Ankara'da otoparkların 15 Temmuz'dan itibaren ücretsiz olması talimatını Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Saraybosna temasları sırasında verdiği öğrenildi.

Başbakan talimat verdi! Artık bedava olacak...
Ankara, otopark, Bosna,Ankara,Temmuz,Saraybosna,Melih Gökçek

Ankara'da önceki yaşanan otopark tartışmasında bir kişi silahla vurularak öldürülmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamının ücretsiz hale getireceklerini açıklamasının arkasında Başbakan'ın tavrının olduğu öğrenildi.
Bosna'dan takip etti
Ulus'taki Rüzgarlı Sokak'ta otoparkçılar ve esnaf arasında meydana gelen olaylarda bir kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle Melih Gökçek dün bir basın toplantısı düzenlemişti. Toplantıda Gökçek, "Önümüzdeki haftadan itibaren paralı yol kenarı otoparkları kalmayacak. Yol kenarı otoparkları Ankara'da ücretsiz olacak" ifadelerini kullanmıştıb
Milliyet'in edindiği bilgiye göre Bu açıklamanın talimatını ise Başbakan Davutoğlu verdi. Saraybosna temasları sırasında olayı takip eden Davutoğlu'nun Gökçek'i arayarak otoparkların ücretsiz olması talimatı verdiği ve basın toplantısının da bu talimat üzerine yapıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...