Tgrt Haber
14 Mart 2014 13:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Burak Can Karamanoğlu toprağa verildi, Burak Karamanoğlu kimdir, Burak Can Giresun'da

Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından, dün yapılan gösteriler sırasında Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu için memleketi Giresun'da tören düzenlendi

Burak Can Karamanoğlu toprağa verildi, Burak Karamanoğlu kimdir, Burak Can Giresun'da
Burak Can Karamanoğlu,Burak Can Karamanoğlu toprağa verildi,burak karamanoğlu kimdir,giresun,cenaze,burak can giresun da,

Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından, dün yapılan gösteriler sırasında Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu için Beyoğlu Fatih Sultan Konak Camisi'nde tören düzenlendi.
İstanbul'da silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesi, memleketi Alucra'da toprağa verildi.Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından önceki gün yapılan gösteriler sırasında Beyoğlu'nda iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'nın cenazesi, memleketi Alucra'da toprağa verildi. Merkez Ulu Cami'deki cenaze törenine, Karamanoğlu'nun annesi Huriye ve babası Halil Karamanoğlu ile yakınları, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karamanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı naaşı, bir süre omuzlarda taşındı. Tabutun önünde yürüyen grup tekbir getirerek, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Polise uzanan eller kırılsın" sloganları attı. Daha sonra Alucra Şehitliği'ne getirilen Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesi, burada toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...