Tgrt Haber
12 Nisan 2014 11:32 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

CHP'ye Bir Şokta Üsküdar'dan

CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı olan İhsan Özkes, dün gece yerel seçimlerin iptali için YSK'ya yaptıkları itirazın reddedildiğini duyruldu sosyal medyaya bomba gibi düştü.

CHP'ye Bir Şokta Üsküdar'dan
chp, üsküdar, belediye başkan adayı, ihsan özkeş, yerel seçim, ysk, ysk'ya itiraz reddedildi

CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı olan İhsan Özkes, dün gece yerel seçimlerin iptali için YSK'ya yaptıkları itirazın reddedildiğini duyruldu sosyal medyaya bomba gibi düştü. CHP Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan adayı olan İhsak Özkes, Twitterdan yaptığı şok açıklamada seçimlerin iptal edilmesi için YSK'ya başvurduklarını belirtti fakat itirazın reddedildiği açıkladı. CHP adayı Twitter üzerinde gündeme bomba gibi düşecek bir mesajla kara tepki gösterdi.  
Karara, “Vurulduk Ey Halkım, Unutma Bizi!” sözleriyle karşılık veren Özkes şu mesajları yazdı: “YSK'nın Üsküdar seçimleri için yaptığımız itirazı reddettiğine dair bilgiler aldım. Pazartesi ya da Salı günü tebligat yapılacakmış. YSK, Yandaş Seçim Kurulu olmamalıdır. Vurulduk Ey Halkım, Unutma Bizi!” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...