Tgrt Haber
19 Aralık 2015 13:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

İzmir'de deprem oldu - İzmir'de deprem kaç şiddetinde - İzmir depremler son dakika

Ege'de korkutan deprem! İzmir sallandı, vatandaşlar büyük korku yaşadı. Peki İzmir depremi kaç şiddetinde? İzmir'de deprem şiddeti ne? İşte İzmir'de son yaşanan depremler ve şiddetleri...

İzmir'de deprem oldu - İzmir'de deprem kaç şiddetinde - İzmir depremler son dakika
izmir deprem, izmir, afad, izmir deprem kaç şiddetinde, izmir depremi ne kadar,

Ege'de korkutan deprem! İzmir sallandı, vatandaşlar büyük korku yaşadı. Peki İzmir depremi kaç şiddetinde? İzmir'de deprem şiddeti ne? İşte İzmir'de son yaşanan depremler ve şiddetleri... Başkakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 13.14'te Karaburun ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, yerin 4.63 kilometre derinliğinde oluştu. Deprem çevredeki yerleşim yerlerinde de hissedilirken, sarsıntı herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadı. Deprem anında ise paniğe kapılan bazı vatandaşlar evlerinden dışarıya çıktı.

İzmir'de deprem oldu - İzmir'de deprem kaç şiddetinde - İzmir depremler son dakika

İZMİR 2 GÜN ÖNCE DE SALLANDI

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde, Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, ilçede hissedilirken kısa süreli korku yaşandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün verilerine göre, bugün saat 13.52′de merkez üssü İzmir’in Aliağa ilçesine bağlı Hacıömerli mahallesi olan, 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 13.4 kilometre derinliğindeki deprem herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadı. Vatandaşlar, kısa süreli korku yaşadı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ise depremin büyüklüğünü 3.7 olarak açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...