Tgrt Haber
05 Mart 2014 14:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Kurt Seyit ve Şura'daki Birkan Sokullu kimdir

Birkan Sokullu Kurt Seyit ve Şura'daki Pedro Borinsky'i canlandıran kişi. Birkan Sokullu kimdir? Birkan Sokullu'nun evli mi? Birkan Sokullu'nun oynadığı film ve diziler neler? Ve daha fazlası burada.

Kurt Seyit ve Şura'daki Birkan Sokullu kimdir
kurt seyit ve şura, birkan sokullu, kimdir, kurt, seyit, şura, birkan sokullu sevgilisi, birkan sokullu kim,

Birkan Sokullu kimdir? Kurt Seyit ve Şura'da Pedro Borinsky'i canlandıran oyuncu olarak tanınan Birkan Sokullu kimdir? Bu iki soru son günlerde en çok sorulan sorulardan... Star TV'de yayınlanmaya başlayan Kurt Seyit ve Şura dizisindeki Pedro Borinsky karakterinin kim olduğunu birçok kişi merak ediyordu. İşte Birkan Sokullu hakkında ilginç bilgiler...
Birkan Sokullu, Kurt Seyit ve Şura dizisinde Pedro Borinsky karakterini canlandırıyor. İstanbul ve Rusya arasındaki bir aşkı anlatan Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Kurt Seyit'in eski silah arkadaşını canlandıran Birkan Sokullu, Pedro karakteriyle dizinin akışını değiştirecek oyuncuların başında geliyor. Nermin Bezmen'in 1999 yılındaki romanında anlatılanlara bakılırsa Pedro ismini Kurt Seyit ve Şura dizisinin ilerleyen bölümlerinde çok sık duyacağız gibi... Kurt Seyit'i kıskanan ve içten içe Kurt Seyit'e bir kin besleyen Pedro karakteri, Kurt Seyit ile Şura'nın tanışmasına vesile olması yönüyle de romanın ve dizinin en kilit karakteri olarka görünüyor. Şimdi dilerseniz Pedro karakterini canlandıran oyuncu Birkan Sokullu'nun filmografisine bakalım...

BİRKAN SOKULLU KİMDİR? (Pedro Borinsky)

Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitirmiştir. 10 yıllık profesyonel basketbol geçmişi var. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. Ayrıca 2003 yılında, ‘Best Model Of Turkey'de 3.lük derecesi var.

BİRKAN SOKULLU'NUN OYNADIĞI FİLMLER VE DİZİLER

Melekler Korusun - 2008
Küçük Kadınlar - 2008
Elif - 2008
Küçük Sırlar - 2010
Fatih - 2013

Kurt Seyit ve Şura - 2014

Birkan Sokullu evli mi? - (Pedro Borinsky evli mi? Birkan Sokullu 13 Temmuz 2012'de Aslı Enver ile evlenmiştir. Birkan Sokullu 2012 yılında ünlü oyuncu Aslı Enver ile evlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...