Tgrt Haber
15 Haziran 2016 10:20 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor 2016 kim elendi belli oldu Survivor sms sonuçları listesi öğren - Nagihan diskalifiye mi

Survivor'da finale doğru adım adım yaklaşılıyor, dün akşam bir isim daha adaya veda etti. Peki Survivor kim elendi? Survivor sms sonuçları listesi öğren Survivor elenen isim, Survivor Nagihan diskalifiye mi, haberimizden öğrenebilirsiniz...

Survivor 2016 kim elendi belli oldu Survivor sms sonuçları listesi öğren - Nagihan diskalifiye mi
survivor, survivor 2016, survivor kim elendi, survivor elenen isim, survivor kim elenecek, survivor semih elendi mi, survivor yunus elendi, survivor nagihan diskalifiye, survivor acun,

Survivor'da finale doğru adım adım yaklaşılıyor, dün akşam bir isim daha adaya veda etti. Peki Survivor kim elendi? Survivor sms sonuçları listesi öğren Survivor elenen isim, Survivor Nagihan diskalifiye mi, haberimizden öğrenebilirsiniz... Ünlüler takımında yapılan ada konseyinde Nagihan ve Semih Yunus Günçe’nin adını, Yunus ve Atakan ise Semih Öztürk’ün adını yazarak iki eleme adayı çıkardılar. Geçtiğimiz haftalarda yapılan büyük sms oylamasının sonuçlarına göre elenen isim belli oldu. Daha önce defalarca eleme adayı olan ancak yoluna devam etmeyi başaran ünlüler takımından Yunus Günçe bu defa elenerek Survivor’a veda etti. Yunus Günçe, İbrahim ve Semih Öztürk’ten daha az oy alarak adaya veda etti.

SURVIVOR ELEME GECESİ SMS HALK OYLAMASI SONUÇLARI
14 Haziran 2016'da ekrana gelen Survivor Eleme Gecesi'nde heyecan dolu anlar yaşandı. Dün akşam yayınlanan Survivor yeni 96.'ncı bölümünde müthiş bir dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından ikinci eleme adayı belli oldu. İki ismin genel oylamada aldıkları oy sayısına göre en az oyu alan yarışmacı Survivor adasına veda etti.

SURVİVOR'DA BU HAFTA ELENEN İSİM YUNUS GÜNÇE OLDU.

SURVİVOR'DA NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Survivor 2016’nın 15 Haziran Çarşamba yayınlanacak olan 97. bölümünde sakatlanan Nagihan Karadere diskalifiye mi olacak?

Survivor’da büyük finale 10 gün kala heyecan dorukta. Survivor’da bu hafta elenen isim olan Yunus Günçe’nin ayrılmasıyla ünlüler ve gönüllüler takımlarında artık sayılar da eşit oldu. Her iki takımda 3’er yarışmacının mücadele edeceği Survivor’ın 97. bölümünde ödül oyunu sırasında Nagihan Karadere şok bir sakatlık yaşadı.

Survivor’ın en fazla oyunda yarışan ve en fazla oyun kazanan ismi olan Nagihan ödül oyunu sırasında acılar içinde yere düştü. Arka baldırında bir sakatlık yaşayan Nagihan’ın çığlıkları adayı inletirken, başarılı oyuncu acılar içinde kıvrandı. Doktorun müdahale ettiği ise Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak

Survivor 2016 kim elendi belli oldu Survivor sms sonuçları listesi öğren - Nagihan diskalifiye mi

SURVİVOR 2016 KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?
Survivor 2016 birincisini belirleyecek olan Kıbrıs finali için sayılı günler kaldı. Acun Ilıcalı Survivor'ı kazanan ismin belirleneceği büyük finalin 29 Haziran 2016 tarihinde olacağını açıkladı.

Survivor 2016 kim elendi belli oldu Survivor sms sonuçları listesi öğren - Nagihan diskalifiye mi

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?
13 Nisan 1976 yılında Almanya’da doğan Yunus Günçe, aslen Trabzon Akçaabatlı olup; tiyatro, dizi oyunculuğu, sinema, DJ ve komedyen olarak birçok alanda adını duyuran bir kişidir. İlk olarak Number One radyoda DJ olarak görev alan Günçe; daha sonra Radio Hot’a geçerek DJ’lik hayatını sürdürmüştür. Hot TV de yer alan Dejavu programının sunuculuğunu yapan Yunus Günçe; sonra Best TV de aynı programı sürdürmüştür.

‘’Koçum Benim’’ dizisinde Gökhan (Çekirge) karakteri ile de TRT1 de gösterim boyunca izleyicilere oyunculuğunu da sergilemiştir. Birçok reklam filminde seslendirme yapan Gökçe; birçok markanın basılı ve TV çalışmalarında da oyunculuk üstlenmiştir. Oynadığı sinema filmleri arasında; Oğuzhan Tercan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘’Hırsız Var’’ ve Mustafa Altıoklar’ın yönetmen olduğu ‘’O Şimdi Asker’’ yer almaktadır.

Yunus Günçe; birçok televizyon programında da kariyer hayatını sürdürürken her türlü aktivitelerden de geri kalmadığını göstermektedir. CNN Türk de 2011 yılında yayınlanan  ‘’Beni İkna Et’’ üniversiteler arası yapılan münazara içerikli bir programda sunuculuk ve modaratörlük yapmıştır. TRT spor kanalında yer alan ‘’Sporaktif’’ programının da sunuculuğunu üstlenmektedir.

Yunus Günçe; ‘’Kafamda Böcek Var’’ adlı tek kişilik oyununu yurdun birçok yeri gezerek seyircilere sergilemektedir. Survivor 2016 Yarışmasında ünlüler takımında yer alacak olan Yunus Günçe; 15. haftada Survivor 2016’ya elenerek veda etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...