Tgrt Haber
23 Şubat 2016 23:28 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor kim elendi 2016, Survivor adaya kim veda etti Yağmur Özdemir kimdir

Survivor 2016 da Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül arasında eleme rekabeti yaşandı. Survivor son bölümünde elemeye kalan iki isim arasından hangisi elenecek diye beklerken büyük bir sürpriz yaşandı ve Yağmur Özdemir elendi. Peki Yağmur Özdemir kimdir, Survivor kim elendi, işte bilgiler...

Survivor kim elendi 2016, Survivor adaya kim veda etti Yağmur Özdemir kimdir
survivor 2016,survivor kim elendi,survivor yılmaz morgül,survivor tuğba özay,survivor eleme,yağmur özdemir

Survivor 2016 da Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül arasında eleme rekabeti yaşandı. Survivor son bölümünde elemeye kalan iki isim arasından hangisi elenecek diye beklerken büyük bir sürpriz yaşandı ve Yağmur Özdemir elendi. Peki Yağmur Özdemir kimdir, Survivor kim elendi, işte bilgiler... Ünlüler gönüllüler takımındaki kıyasıya rekabet devam ediyor. Ada konseyinde çıkan iki isimTuğba Özay veYılmaz Morgül oldu. Peki Survivor 2016 adaya kim veda edecek,Survivor kim elenecek merak konusu buydu... Survivor 2016 kim elendi bu akşam belli oldu. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da bu hafta ilk eleme gerçekleşti. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Bu durumda akşam Ünlüler takımından bir kişi yarışmaya veda edecekti. Yarışmacılar arasında yapılan oylama sonucu Ünlüler takımından ilk çıkan isim Tuğba Özay oldu. İkinci isim ise sms oylamasıyla birinci olan isim çıkardı. Survivor elemeye kalan diğer isim Yılmaz Morgül olmuştu ama büyük bir sürpriz oldu ve Yağmur Özdemir elenen isim oldu.

SURVİVOR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM

Ünlüler takımında bu hafta, Yağmur Özdemir elendi.

Yağmur Özdemir Kimdir?

Survivor Yağmur Özdemir Kaç Yaşında: 20
Survivor Yağmur Özdemir Boyu:
Survivor Yağmur Özdemir Kilosu:
Survivor Yağmur Özdemir Meslek:Öğrenci

Survivor yeni yarışmacısı Yağmur Özdemir 20 yaşında. Yağmur Özdemir öğrenci. Cеlal Bаyаr Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde okuyan Yağmur 2.sınıfa gidiyor.

Tuğba Özay ada konseyinden eleme adayı olarak çıkarken Yılmaz Morgül adını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Ebru Öztürk vermişti. Bu akşam eleme adayı 2 ismin yanına Survivor ünlüler SMS sıralaması birincisi tarafından bir isim daha eklenecek.

Ünlüler takımında gerginlik git gide artıyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından Nagihan ada konseyinde oyuna değilde başka konulara odaklandığını söyledi. İlk oyunlarda üst üste galibiyetler kazanan Ünlüler takımı son oyunları kaybetti. Böylelikle aralarından birini elemek zorunda kalacaklar. Bireysellik oyununda Ebru Öztürk ve Mehmet yarıştı, ikilinin yarısında kazanan isim Ebru oldu. Önemli bir dokunulmazlık kaybeden Ünlüler takımı akşam bir arkadaşına veda etmek durumunda kalacak.Survivor kim elendimerak konusu. Ada konseyinde eleme 22 Şubat survivor 2016 kim elenecek.

Survivor 2016'nın ilk eleme gecesi bu akşam yaşanacak. Ünlüler ve gönüllüler takımının bu akşam yapacağı yarışma sonucunda hangi takım konseye gidecek? Konseye ünlüler mi gönüllüler mi gidecek hep beraber izleyeceğiz. Ancak bu sezon Surivor 2016 da eleme konusunda bir ilk yaşanacak. Daha önceki yıllarda eleme gecesinde sms oylamasında yarışacak iki aday belirleniyordu. Bu sene ise aday sayısı üçe çıkacak. Daha önce olduğu gibi ada konseyinde belirlenen oylarla bir yarışmacı smse çıkacak. Daha sonra o haftanın bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan yarışmacı ikinci adayı belirleyecek. Haftanın finalinde en çok SMS alan yarışmacı da üçüncü adayı belirleyecek. Böylelikle kaybeden takımdan sms e kalan 3 kişi çıkmış olacak. Bu üç yarışmacıdan ise sms te en az oy alan yarışmacı adaya veda ederek elenmiş olacak. Survivor 2016 daki bu yenilik eleme gecelerini daha da heyecanlı kılacak.
 
Survivor 2016 da tüm yarışmacılar büyük ödül için yarışıyorlar. Önceki sezonlarda da görüldüğü üzere sadece fizik kuvveti yerinde olan yarışmacıların kesimn favori olması asla söz konusu değil. Bir sezon Merve Oflaz'ın nice güçlü adayları eleyip yarışmayı şampiyon olarak göğüslediğine şahit olduk. Bu sebeple bu sezonun favori yarışmacısını da belirlemek ya da tahmin etmek çok zor görünüyor. Bugüne kadar gösterilen yarışma performanslarına bakarak ünlülerin ve gönüllülerin eşit şartlarda ve kuvvette olduklarını da müşahade ettik. Dolayısıyla hangi takımın yarışmalarda galip geleceğini de kestirmek zor olmakta. Dün yapılan yarışmada ünlülerin başarılı performanslarıyla önde götürdükleri yarışmayı açık ara kaybetmeleri de gösteriyor ki hiç bir yarışmanın favorisi yok.
 
Ayrıca dün yapılan yarışmada Atakan çok ağır bir kaza geçirdi. Parkurda yarışırken ayağını engele basamadığı için göğsünün üstünde engele düştü, ancak hiç bir şey olmamış gibi kalkarak yarışmaya devam etti. Zaman zaman yarışmacıların başına bu tür kazalar gelebiliyor. Geçtiğimiz sezonlarda ayağını kıran yarışmacılara dahi şahit olduk. Fakat yarışma boyunca sağlık ekibi her daim yarışmacılarla birlikte bulunuyor ve anında kaza ve olaylara müdahale edilebiliyor. Yarışmacıların "sakatım" demesi bile yarışmaya katılmama için yeterli bir sebep. Acun Ilıcalı da bu durumu "Önemli olan yarışmacıların sağlığı. Kendilerini iyi hissetmiyorlarsa kesinlikle zorla oynatmayız" diyerek konuya açıklık getiriyor.
 
Survivor 2016 ilk eleme gecesinde sms e hangi yarışmacılar kalacak bugünkü yarışma sonuçları belirleyecek. hangi yarışmacı sms e kaldı, Survivor SMS sonuçları bu akşam belli olacak. Adada elenen ilk yarışmacının kim olacağı henüz belli değil ancak bu akşam sms e kalan yarışmacıları öğrenmek için haberimizde kalın.

EBRU ÖZTÜRK ELENMESİ İÇİN YILMAZ MORGÜL'Ü NİYE SÖYLEDİ?

Kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Ebru Öztürk de Yılmaz Morgül ismini verince elenecek 2 isim belli oldu. Ebru Öztürk 'Neden Yılmaz Morgül'ü seçtiğini' "Kimi söyleyeceğim çok düşünmedim. Çünkü benim burda kalbimi kıran bir kişi vardı. Ben bunu unutmadım. Benden özür dilemedi. O yüzden de Yılmaz'ı söylemek istiyorum" sözleriyle açıkladı.

YILMAZ MORGÜL ÇOK BOZULDU
 
Yılmaz Morgül ise 'Türk halkı görecektir kimin ne kadar doğru kimin sahte olduğunu. Gece kalk hasta diye su ver üstünü ört. Karşılığında da gördüğünüz gibi insanlık ödülü. Ben bir kişiye yanlış yaparsam gider gönlünü okşarım. Ben zaten o davranışı sergiledim" dedi.

İŞTE SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI
 
-Serkan Ercan
 
Ütopya yarışmasından tanıdığımız Serkan Ercan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler kadrosuna katıldı. Serkan Ercan sporcu kişiliği ile tanınıyor. Survivor'un en iddialı isimlerinden olacağı kesin...
 
-Ezgi Avcı
 
Miss Turkey güzeli Ezgi Avcı 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler takımına katılan son isim oldu. Güzel bir yarışmacı daha Survivor ünlüler takımında yarışacak. Merakla 7 şubat 2016 tarihi bekleniyor...
 
-Eda Akkaya
 
Jimnastikçi ve Oyuncu Eda Akkaya Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alacak.
 
-Nagihan Karadere
 
Milli Atlet Nagihan Karadere'de Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışacak ünlüler takımında yer alacak.
 
-Ebru Öztürk
 
Tuncay Şanlı'nın sevgilisi manken Ebru Öztürkde survivor 2016 ünlüler kadrosunda yer alacak. Ebru Öztürk daha önce Fenerbahçe Voleybol takımında oynamıştı...
 
-Çağan Atakan Arslan
 
Çağan Atakan ArslanTürkiye Kick boks Şampiyonu olarak Survivor'un iddialı isimlerinden. Daha önce de bir çok yarışmada gördüğümüz Çağan Atakan 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler takımında yer alacak...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...