Tgrt Haber
16 Ocak 2015 15:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Takdir Teşekkür hesaplama yapma, Yarıyıl tatili karne takdir teşekkür hesaplaması

Okullarda yarı yıl tatili yaklaşırken öğrenciler Takdir Teşekkür hesaplaması yapıyor. Öğrenciler karnelerle birlikte verilen Takdir Teşekkür belgesini hak edip etmediğini merak ediyor. İşte Takdir Teşekkür hesaplaması ve Teşekkür Takdir belgesi hesaplaması...

Takdir Teşekkür hesaplama yapma, Yarıyıl tatili karne takdir teşekkür hesaplaması
takdir,takdir teşekkür hesaplama,yarıyıl tatili,karne takdir teşekkür hesaplama

Okullarda yarı yıl tatili yaklaşırken öğrenciler Takdir Teşekkür hesaplaması yapıyor. Öğrenciler karnelerle birlikte verilen Takdir Teşekkür belgesini hak edip etmediğini merak ediyor. İşte Takdir Teşekkür hesaplaması ve Teşekkür Takdir belgesi hesaplaması... İlköğretim 4.5.6.7. ve 8. sınıflar ile 9.10.11. ve 12. sınıflarda okuyan öğrenciler birinci yarıyıl son yazılı sınav notlarını almaya başladılar.  Şimdi herkes Takdir mi yoksa Teşekkür Belgesini alacağını merak etmeye başladı. Sorularınızın cevabını haberimizde yer alan linke tıklayarak çözüme ulaştırabilirsiniz. Takdir-Teşekkür hesaplama robotu ile notlarınızı sisteme giriş yaparak çıkan sonuca göre hangi belgeyi almaya hak kazandığınızı öğrenebilirsiniz. Sisteme girmiş olduğunuz notlarla 9. -10.-11. ve 12. sınıf öğrencilerin sınıf geçme durumlarını %90'a yakın bir oranla online olarak hesaplamaktadır. Robotun sizlere sunmuş olduğu not ortalaması anı zamanda lise ortalamasıdır.
TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYIN
E-OKUL GİRİŞ SİSTEMİ
e-okul sisteminde öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık işlemleri, sınav bilgileri, merkezî olarak yapılacak sınavların (TEOG, DPY-B vb.) başvuru ve tercih işlemleri, belge işlemleri (takdir, teşekkür, onur vb.), haftalık ders programı girişleri, alınan belgeler, e-karne, şube yazılı ortalamaları, duyurular ve birçok modül üzerinden bilgi girişleri T.C. Milli Eğitim Bakanlığı sunucularına girilmektedir. e-okul modülünün haricinde, velilerin öğrencilerin okul durumlarının takibi için açılmış olan e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi (e-okul VBS) bulunmaktadır. Bu sistemde ise öğrencinin devamsızlıkları, ders programı, davranış notları, sınav tarihleri, okul tarafından yapılan duyurular, merkezî sınavların giriş belgeleri veya tercih sonuçları bu sistem üzerinden Türkiye Cumhuriyeti (TC) Kimlik Numarası ve okul numarası girildikden sonra birkaç güvenlik sorusuna cevap verilerek takip edilebilmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...