Tgrt Haber
25 Temmuz 2022 16:06 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 16:17

AUGİS Sınav Ücretleri 2022: Açıköğretim Fakültesi Görevli Ücretleri Ne Kadar, Kaç TL Oldu? AUGİS Görevli Başvuru Nasıl Yapılır?

Açıköğretim Fakültesi yaz dönemi sınavı için görevli başvuruları başladı. Söz konusu sınavda görev almak isteyenler tarafından "Açıköğretim Fakültesi görevli ücretleri ne kadar, kaç TL oldu? AUGİS gözetmen, bina sorumlusu ve salon başkanı ücretleri ne kadar? AUGİS görevli başvuru nasıl yapılır?" soruları gündeme geldi. İşte AUGİS sınav ücretleri 2022 ve AUGİS görevli başvuru ekranı…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
AUGİS Sınav Ücretleri 2022: Açıköğretim Fakültesi Görevli Ücretleri Ne Kadar, Kaç TL Oldu? AUGİS Görevli Başvuru Nasıl Yapılır?
AÖF,sınav,sınav görevli ücreti

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin yaz dönemi sınav takvimi belirlendi. 2021-2022 Açıköğretim Programları Yaz Dönemi Sınavı için görev talepleri açıldı. Sınavda gözetmenlik yapmak isteyen kişiler ise görev başvurusunda bulunabilecek. Sınavda görev almak isteyenler, 27 Temmuz Salı gününe kadar AUGİS sistemi üzerinden başvuru yapabilecek. Bu kapsamda "Açıköğretim Fakültesi görevli ücretleri ne kadar, kaç TL oldu? AUGİS görevli başvuru nasıl yapılır? AUGİS gözetmen, bina sorumlusu ve salon başkanı ücretleri ne kadar, ne zaman yatar?" sorularının aramaları hız kazanmış durumda. Sınav görevli ücretleri ise belli oldu. İşte AUGİS sınav ücretleri 2022 ve AUGİS görevli başvuru ekranı

AUGİS GÖREVLİ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

2021-2022 AÖF yaz dönemi sınavı 13 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleşecek. Bu sınav için görev talepleri açıldı. Sınavda görev almak isteyenler, 25-27 Temmuz tarihleri arasında kadar AUGİS sistemi üzerinden görev başvurusu yapabilecekler. 27 Temmuz 2022 Salı saat 23:59'a kadar AUGİS sistemi üzerinden görev talebinde bulunabilirler.

AUGİS BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AUGİS SINAV GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi (AUGİS), Açıköğretim sınavlarında görevli olmak isteyen öğretmenlerin kullandığı sisteme verilen isimdir. Bu sınavda görev almak isteyenlerin alacakları sınav ücretleri belli oldu. Açıköğretim sınavlarında görev alan salon başkanı, gözetmen ve bina sorumlularının sınavlarda alacakları ücretler açıklandı.

  • AÖF Salon Başkanı: 200 TL
  • Bina Sorumlusu: 280 TL
  • Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 230 TL
  • Gözetmen: 170 TL

AUGİS NEDİR?

AUGİS; Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin gerçekleştirdiği sınavda görevli olmak isteyen öğretmenlerin kullandığı sistemdir. AUGİS açılımı Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi'dir. Yapılan sınavlarda görevli olmak isteyen öğretmenler AUGİS sitemine kayıt olarak görev talebinde bulunabilirler.

AUGİS'E KİMLER KAYIT OLABİLİR?

AUGİS sitemine sınav koordinatörleri tarafından yetkilendirilen Yükseköğretim Kurumları ve Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalışan, birim yetkilisi tarafından sisteme kaydı gerçekleştirilen görevliler kayıt olabilmektedir.

Sisteme AUGİS internet sitesi üzerinden kayıt olunur. Kayıt sırasında öğretmenlerden T.C. kimlik numarası, doğum tarihi gibi kişisel bilgiler talep edilmektedir. Sisteme girilen bilgiler Nüfus İdaresi'nde yer alan bilgiler ile eşleşmediği takdirde sistem hata vermektedir.

Görev yapılan kurum tarafından sisteme kayıt gerçekleştirilmediği takdirde "İşlem yapmak istediğiniz hesap bulunamadı" şeklinde uyarı gelmektedir. Sisteme kaydınızın gerçekleştirilebilmesi için çalışılan kurum tarafından sisteme bilgilerinizin girilmesi gerekmektedir.

AUGİS ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

AUGİS şifresi Açıköğretim Fakültesi bürosuna başvurarak ya da 0850 200 46 10 numarasından AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını üniversite sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasıyla arayarak alınabilir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...