Tgrt Haber
18 Ağustos 2021 12:31

Öğretmen atama ve tercih tarihleri öne çekildi

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri içerisinde değişikliğe gitti. Tercih hakkı bulunan adayların tercihleri daha erken alınacak. Değişikliğe göre; tercihler 29 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında alınacak.

Öğretmen atama ve tercih tarihleri öne çekildi
MEB,öğretmen ataması,sözleşmeli öğretmen,tercih,milli eğitim bakanlığı

Son dakika haberi Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) sözleşmeli öğretmen atamaları ile ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre daha önce açıklanan öğretmen alımı atama takviminde tercihler 1-6 Eylül tarihlerinde yapılacaktı. MEB, bu tarihlerde değişikliğe giderek tercih tarihlerinin erkene alındığını duyurdu.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK TERCİHLERİ NE ZAMAN?

MEB’in atama takviminde yaptığı değişikliğe göre tercih işlemleri 29 Ağustos – 2 Eylül tarihlerinde yapılacak, tercih alınacak alanların ise bir hafta önceden ya da aynı hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Takvimdeki değişiklikle birlikte yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih de değişti Buna göre yerleştirme sonuçları 3 Eylül 2021 tarihinde açıklanacak.

MEB’den yapılan duyuruda “Atama işlemleri için eğitim kurumları tercihleri 29.08.2021-02.09.2021 tarihleri arasında alınacak, Atama sonuçları 03.09.2021 tarihinde ilan edilecektir” ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...