Tgrt Haber
16 Nisan 2024 22:25 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 23:55

Öğretmenlere müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Atamalar yapılacak 

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından gazetecilerle bir araya geldi. Erdoğan, öğretmen ataması yapılacağının müjdesini verdi. Erbil'e düzenleyeceği ziyarete ilişkin de konuşan Erdoğan, "Irak ziyaretinde çok sayıda anlaşma imzalanacak." dedi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Öğretmenlere müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Atamalar yapılacak 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.5 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimleri, Orta Doğu'daki kritik gelişmeleri ele alan Erdoğan önemli mesajlar verdikten sonra gazetecilerle bir araya geldi. 

Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, Irak ziyareti, öğretmen atamaları ve Vladimir Putin'in olası Türkiye ziyaretine değindi.

ÖĞRETMEN ATAMALARI

Atamalarla ilgili miktar vermeyen Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." dedi. 

Öğretmenlere müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Atamalar yapılacak  - 1. Resim

OLASI ERBİL ZİYARERİ... 

"Özellikle Irak tarafı bizim bu ziyaretimize çok önem veriyor. Bu ziyaretle birlikte Türkiye ve Irak olarak münasebetlerimizi farklı bir zemine oturtacağız. Ziyaretimizin gündem başlıklarının en önemlilerinden biri de su meselesi. Su konusunda bizden bazı talepleri oldu, bu konuları çalışıyoruz. Bu konuyu onlarla çözmenin gayreti içinde olacağız. Onlar da zaten bu işi çözelim istiyorlar. Adımlarımızı bu istikamette atacağız.

Bir de Türkiye’ye doğalgaz ve petrol akışı konuları var onları da ele almanın gayreti içerisinde olacağız. Bağdat ziyaretimizin ardından dönüşte Erbil’e de bir ziyaret yapabiliriz, oradaki yetkililerle de görüşmeler yapabiliriz. Arkadaşlarımız bu konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor." 

"PUTİN'İN ZİYARETİ NETLEŞECEK"

"Sayın Putin ile sık sık telefon görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Türkiye ziyareti ile ilgili henüz tarih netleşmedi. Bu konu da inanıyorum ki en kısa sürede netleşecektir."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...