Tgrt Haber

Okulun ilk günü onları böyle güldürmenin en kısa yolu: Tek tıkla...

Editör: Melin Öztürk / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2023 17:00 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 17:05
Okulun ilk günü onları böyle güldürmenin en kısa yolu: Tek tıkla...
kızılay,eğitim,kampanya

Kızılay, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen öğrenciler için yeni bir yardım kampanyası başlattı. ‘Bir çocuğun eğitimi Türkiye’nin geleceği’ sloganıyla başlatılan kampanya, ihtiyaç sahibi öğrencilere umut olacak.

Türkiye 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketleriyle sarsıldı. Depremden etkilenen bölgelerdeki öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmaması için çalışmalar yürütülürken, Kızılay yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için kenetlendi. 

BURS, KIRTASİYE YARDIMI, ÇEVRİMİÇİ KURSLAR…

‘Bir çocuğun eğitimi Türkiye’nin geleceği’ mottosuyla başlatılan eğitim kampanyasına yapılacak bağışlarla, başta Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen öğrencilere yardım eli uzatılacak. Öğrencilere yönelik burslar, tek seferlik eğitim yardımları, kırtasiye yardımları ve online eğitim imkanları sunulacak. Aynı zamanda okula başlarken nakdi destek ve özellikle liseye veya üniversiteye geçecek olan çocuklara özel çevrimiçi kurslar düzenlenecek. 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Okulun ilk günü onları böyle güldürmenin en kısa yolu: Tek tıkla...

YÜZLERCE ÇOCUĞA ULAŞACAK

Uzun yılardır gençlerin eğitimi ve gelişimi konularında çalışan, projeler geliştiren veya devlete yardımcı rol üstlenen Türk Kızılay, kampanya sayesinde yüzlerce çocuğa ulaşacak. Dünyanın en iyi afet örgütlenmelerinden birine sahip olan Kızılay, başlatılan bu kampanya için vatandaşlardan da destek istedi. Yapılan duyurularda “Türk Kızılay olarak, destekleriniz için tüm ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. 

Hayırseverliği ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürmek isteyen kişiler Kızılay’ın internet sitesi üzerinden, banka vasıtasıyla, 168 ücretsiz bağış hattından, ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden bağışlarını yapabilecek. İsteyenler tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e “EĞİTİM” yazıp mesaj (SMS) göndererek (20₺) bağışta bulunabilecek.

Okulun ilk günü onları böyle güldürmenin en kısa yolu: Tek tıkla...

Yardımlaşma kültürünün yaygınlaşması adına eğitim çalışmalarını hayata geçiren Türk Kızılay’ına siz de destek olabilirsiniz. Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen öğrencilere yardım için başlatılan eğitim kampanyasına katılmak ve detayları öğrenmek için tıklayın!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...