Tgrt Haber
21 Haziran 2016 13:43

Otokar TULPAR-S'i görücüye çıkardı

Otokar, üstün hareket kabiliyeti, balistik ve mayın korumasına sahip yeni paletli zırhlı aracı TULPAR-S'i yurt dışında ilk kez sergiledi.

Otokar TULPAR-S'i görücüye çıkardı
otokar, TULPAR-S,

Şirket açıklamasına göre Otokar, Avrupa'nın en büyük kara sistemleri fuarı olan Eurosatory 2016'da, fikri mülkiyet hakları kendine ait olan 6 aracıyla yer aldı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin lider kara araçları tedarikçisi Otokar, sektör profesyonellerini bir araya getiren buluşmada kendi tasarımı Arma 8x8, Arma 6x6, Cobra, Cobra II, Ural ve TULPAR-S ile yer aldı.

Türk tasarımı olan, Türk mühendisliğinin ve Türk işçisinin emeği ile üretilen, üstün hareket kabiliyetinin yanı sıra mayın korumasıyla da ön plana çıkan yeni nesil paletli zırhlı araç TULPAR-S, yurt dışında ilk kez sergilenmiş oldu.

MODÜLER PLATFORM

Silah taşıyıcıdan personel taşıyıcıya kadar pek çok göreve uygun TULPAR-S, isteğe göre farklı görevler için farklı konfigürasyonlara sahip olabilecek modüler bir platform olma özelliği de taşıyor. Geniş iç hacmi, yüksek taşıma kapasitesi ve esnek mimarisi sayesinde gelecekte de ortaya çıkabilecek zırh ve görev donanımı ihtiyaçlarına cevap veren zırhlı araç, her türlü arazi ve iklim koşuluna hazır durumda. 

Amfibik versiyonu ile hem karada hem denizde kullanılabilen TULPAR-S, üstün hareket kabiliyeti, ateş gücü ve beka kabiliyetleri ile öne çıkıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...