Tgrt Haber
14 Aralık 2018 12:49

2019’da AKN kalkınca sözleşmem bitecek mi sorusuna en net cevap!

İnternette kotasız döneme az bir süre kala yeni paketler yavaş yavaş açıklanıyor. Peki taahhütü devam eden müşterilerin AKK kalktıktan sonra internet faturalarında artış yaşanacak mı?

2019’da AKN kalkınca sözleşmem bitecek mi sorusuna en net cevap!
İNTERNET

Uzun yıllardır vatandaşın şikayet ettiği Adil Kullanım Kotası sonunda kaldırılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan 1 Ocak 2019 itibariyle AKN'nin tamamen kaldırılacağı müjdesini verdi. Ancak kotaların kalkmasına kısa bir süre kalan yeni internet fiyatlarının ne kadar olacağıyla beraber en çok merak edilen diğer bir konuda sözleşmesi bitmemiş müşterilerin durumunun ne olacağı oldu.

KULLANICILAR HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDEN LİMİTSİZ İNTERNET KULLANMAYA BAŞLAYACAK

Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun 1 Ocak itibariyle Türk Telekom’dan hizmet alan 10.6 milyon kullanıcının internet pakenlerinin otomatik olarak limitsiz internet paketlerine çevrileceğini açıkladı. Dursun, kullanıcılarının limitsiz internetten taahhüt süreleri boyunca ek ödeme almadan yararlanacağının altını çizdi. Dursun, “1 ocak itibariyle kullanıcılar herhangi bir düşme söz konusu olmadan, aynı hız tecrübesini yaşamaya devam ederek ve ek hiçbir ücret ödemeyerek limitsiz internet kullanmaya başlıyor olacaklar. Dolayısıyla aslında tüketicilerimiz her anlamda kazançlı çıkacaklar. Biz de yıllardır yapmış olduğumuz altyapı yatırımının karşılığını tüketicilerimize sunuyor olacağız” dedi.

MÜŞTERİLER SORU YAĞMURUNA TUTTU

1 Ocak'tan sonra AKN'nin kalkmasıyla beraber faturasının değişip değişmeyeceğini merak eden internet kullanıcıları operatörlerin müşteri hizmetlerini soru yağmuruna tuttu.

FATURA TUTARLARI DEĞİŞECEK Mİ?

Konu ile ilgili internet sitesinden bu soruya cevap veren Türk Telekom;  Taahhüt süresince, mevcut paketlerin taahhütlü ücretleri değişmeden limitsiz hizmet sunulacaktır. Taahhüt bitiminde de limitsiz kullanım hakkı devam edecek ve müşterilerimiz dilerse taahhütlerini yenileyerek limitsiz internetten mevcut müşterilerimize özel avantajlı fiyatlarla faydalanabilecekler.  Mevcut müşterilerimize özel kampanyalarımız çok yakında duyurulacaktır.” açıklamasında bulundu.

TÜRK TELEKOM ADİL KULLANIM KOTASIZ TARİFELER

2019’da AKN kalkınca sözleşmem bitecek mi sorusuna en net cevap!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...