Tgrt Haber

Akaryakıtta art arda indirim! Benzin düştü, motorine yeni indirim geliyor

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber
06 Ekim 2023 09:11 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 09:18
Akaryakıtta art arda indirim! Benzin düştü, motorine yeni indirim geliyor
akaryakıt fiyatları,benzine indirim,motorine indirim,motorin fiyatı,benzin fiyatı,benzinin litre fiyatı,petrol fiyatları

Petrol fiyatlarında büyük kayıplar yaşanıyor. Mart ayından bu yana en büyük haftalık kayıp gerçekleşirken bu petrol ürünlerine de indirim olarak yansıyor. Son bir haftadır akaryakıt fiyatlarında da peş peşe indirim geldi. Benzinde dün yaşanan düşüşün ardından bugün yine indirim yapıldı. Motorine de yeni indirimin yapılacağı duyuruldu.

Petrol fiyatlarındaki oynaklık devam ediyor. Kesinti kararlarına rağmen ülkelerdeki ekonomik dalgalanmalar petrolde ibreyi aşağıya çevirdi. Petrol mart ayından bu yana en büyük haftalık kaybını yaşarken son bir haftada petrol ürünlerine de indirim olarak yansıdı. Akaryakıtta peş peşe gelen indirimler araç sahiplerini nefes aldırdı.

BENZİNE İNDİRİM POMPAYA YANSIDI

Benzinde dün de 2 lira 10 kuruşluk bir indirim pompaya yansımıştı. Bugün gece yarısından itibaren fiyatlar yeniden değişti ve yeni güne 1 lira 17 kuruşluk bir indirimle başladı.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

7 Ekim Cumartesi günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinde 2 lira 92 kuruş indirim olması bekleniyor.

İŞTE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorinin litre fiyatı 40.13 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 33.50 liradan satılıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...