Tgrt Haber

Altın fiyatları yüzleri güldürmüyor! Trabzon Kelepçesi müzeye Gurmet Bilezik raflara

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
24 Şubat 2024 17:28 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 11:31
Altın fiyatları yüzleri güldürmüyor!  Trabzon Kelepçesi müzeye Gurmet Bilezik raflara
altın fiyatları,altın,altın bilezik

Kuyumcular altın azaldıkça ne yapacaklarını şaşırdı. Altın fiyatlarından kaynaklı geleneksel takı olan Trabzon kelepçesi tarih oluyor. Trabzon kelepçesini tozlu raflara kaldıran Gurmet bileziklerin model ve fiyatları ise oldukça uygun.

Küresel piyasalarda artan altın fiyatları düğün yapanların belini büktü. 2024 yılında düğün altınlarına olan bakış açısı da değişti. Yeni gelinler Trabzon kelepçesi alamayınca gözlerini Gurmet bileziğe dikti. Gurmet bilezikler hem şık hem de göz önünde olan altın takılar arasında yer aldı. Kuyumcularda en çok tercih edilen altın bilezikler arasında yer alan Gurmet, şatafatı seven gelinlerin gözdesi oldu. Aynı zamanda yatırım gözüyle bakılır. Altın fiyatlarının rekora koşması tercihleri değiştirdi. 

2024 GELİNLERİ TRABZON KELEPÇESİNİ BIRAKTI GURMET BİLEZİKLERE KOŞTU

Gurmet altın bilezikler diğer bilezik modellerinden farklı olarak iç içe geçmiş halkalardan oluşur. Bazı modellerde bu halkalar daha kalın bazılarında daha incedir. Ayrıca ayarına göre bazılarında sarılık oranı da fazladır. Gurmet bilezik normalde bileklik olarak satılırdı. Ancak altın fiyatları bileziklere olan ilgiyi değiştirdi.

Altın fiyatları rekora koşuyor! 2024 gelinlerinin radarlarında Trabzon kelepçesi yerine Gurmet bilezikler var - 1. Resim

Günlük kombinlere de uyum sağlayan ve şıklığı ile dikkat çeker. Sadece düğünlerde takı olarak değil aynı zamanda özel günlerde de hediye olarak alınabilir. Gurmet bilezikler pırlanta ile süslendirilir. Bazı kuyumcular bu tarz tasarımları önermez. Çünkü yatırım değerinin kaybolacağını söylerler. 

GURMET ALTIN FİYATLARI 

22 ayar 22 gram 59.302 TL 

14 ayar 14 gram 31.130 TL 

14 ayar 22 gram 43.163 TL

14 ayar 15 gram 22.660 TL 

14 ayar 8 gram 8.784 TL 

Altın fiyatları rekora koşuyor! 2024 gelinlerinin radarlarında Trabzon kelepçesi yerine Gurmet bilezikler var - 2. Resim

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 

Her gün değişen altın fiyatları 2024 yılında rekor fiyatları bulması bekleniyor. Özellikle altının ilk basamağı olan gram altının yıl sonunda 3 bin TL'yi bulma ihtimalleri gelenekleri de değiştirdi. Gram altın 2.032 TL'den işlem görürken, çeyrek altın 3.251 TL, Cumhuriyet altın 13.252 TL'den satışa sunuldu. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...