Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 13:15

ASELSAN personel alımı 2021: ASELSAN mühendis alımı ne zaman yapılacak?

ASELSAN bünyesine mühendis ve teknisyen alımı gerçekleştirilecek. Peki, ASELSAN mühendis alımı şartları nelerdir? ASELSAN personel alımı ne zaman yapılacak 2021?

ASELSAN personel alımı 2021: ASELSAN mühendis alımı ne zaman yapılacak?
aselsan,,personel alımı,,mühendis alımı,

ASELSAN’ın Konya’da faaliyet geçen merkezine 800’ü mühendis 400’ü nitelikli teknisyen olmak üzere toplamda 1200 personel alımı yapılacak. TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, ASELSAN personel alımına ilişkin detayları duyurdu. Bu alımlar sayesinde hava savunma ve füze sistemleri, komuta kontrol sistemleri, ulaştırma, güvenlik, trafik gibi ihtiyaçlar giderilecek.

ASELSAN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN OLACAK?

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, ASELSAN Konya'nın üretime başladığını açıkladı. Öte yandan personel alımı tarihi henüz belli olmadı. Personel alımına ilişkin detaylar kurumun resmi sitesi üzerinden ilan edilecek.

ASELSAN personel alımı 2021: ASELSAN mühendis alımı ne zaman yapılacak?

Ziya Altunyaldız yaptığı açıklamasında, ASELSAN Konya, savunma sanayisinde gerçek büyümeye, teknoloji transferine ve bu gelişimini diğer sektörlere yaymaya yönelik son derece kıymetli olduğunu belirtti. ASELSAN Konya’nın çok hızlı şekilde tamamlandığını ve geçen yıl devreye alındığını söyleyen Altunyıldız, şu anda farklı projeleriyle üretime ve istihdama başladığını ve her geçen gün istihdamı arttırdığını duyurdu. ASELSAN Konya’nın 800'ü mühendis, 1200'ün üzerinde çalışanı olacağını duyursan Altunyıldız, bu çalışmaları diğer savunma sanayi şirketleriyle tedarik alım noktasında paylaşımı olacağını söyledi. Küresel anlamda onların açılımını temin etmiş olacaklarını vurgulayan Altunyıldız, Konya'daki bu çalışmalar şehrin savunma sanayisinde Türkiye'de ilk 3'e yerleştiğini ifade etti.

ASELSAN MÜHENDİS ALIMI ŞARTLARI 2021

ASELSAN'ın Konya'da üretime başladığı merkezine 1200 personel alımı gerçekleştirilecek. Ancak söz konusu personel alımının ne zaman yapılacağına ve başvuru şartlarının neler olacağına dair henüz iş ilanı yayımlanmadı. ASELSAN iş ilanının yayımlanmasıyla, başvuru ekranı ve şartları belli olacak.

ASELSAN personel alımı başvurusu için tıklayın.

ASELSAN MÜHENDİS MAAŞLARI 2021

Aselsan'da ne kadar maaş alındığı bilgisi oldukça gizli olmakla beraber maaşlar başvuran kişinin yetkinliğine göre de oranlandığından tam bir maaş söylemek mümkün değildir. Aselsan bünyesinde çalışan çeşitli kişilerin verdiği demeçlere bakıldığında yeni bir mühendisin 4500 TL ile 12.000 TL arası maaş ile işe başladığı tahmin ediliyor. Teknikerler ise mühendislerin alt meslek grubu olarak minimum 3500 TL ile işe başlarlar ve bu da 10.000 TL’ye kadar çıkabilir.

ASELSAN personel alımı 2021: ASELSAN mühendis alımı ne zaman yapılacak?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...